EL MERCAT BLAUGRANA

Barcelona i Gavi acosten postures per a la seva renovació

El club li ofereix un contracte com el d’Araujo i una clàusula de 1.000 milions, com les de Pedri i Ansu

Barcelona i Gavi acosten postures per a la seva renovació

Jordi Cotrina

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Gavi continua donant mostres del seu talent i sorprenent maduresa en cada partit. L’última, l’exhibició davant Suïssa, en què el debutant i golejador més jove de la selecció espanyola va demostrar la seva desimboltura i confiança desbordant atrevint-se a sortir de l’àrea amb un barret i una doble croqueta que va fer que les xarxes traguessin fum. Amb només 17 anys i una clàusula de només 50 milions, les nòvies se li acumulen per mig Europa. Però ell té clar que vol seguir al Camp Nou. Tot i que encara no hi ha acord per a la seva renovació, cada dia sembla més pròxima.

Notícies relacionades

El seu representant i el club han acostat posicions aquest divendres. Iván de la Peña, l’agent del jugador, s’ha reunit amb Mateu Alemany, abans que aquest acabés de tancar la continuïtat de Sergi Roberto. Malgrat les estretors econòmiques que pateix el club, el director de l’àrea esportiva blaugrana espera poder retenir el centrecampista andalús millorant substancialment el seu sou (encara té fitxa del filial) amb un contracte de cinc anys i una clàusula prohibitiva de 1.000 milions d’euros, com les de Pedri i Ansu Fati. Malgrat que només han pogut coincidir 12 minuts, el renaixement del club passa perquè aquest trio de joves puguin disputar el màxim de temps junts sobre la gespa del Camp Nou.

Com Araujo

El Barça li ha ofert situar-lo al mateix esglaó salarial d’Araujo, un altre dels pilars del futur. El central uruguaià, també blindat amb una clàusula de 1.000 milions, cobra ara set milions bruts. De la Peña i Alemany s’han emplaçat a veure’s la setmana que ve amb l’objectiu de poder tancar l’acord abans del 30 de juny.