TRES MESOS DESPRÉS

Xavi anuncia la reaparició d’Ansu Fati davant el Mallorca

«És un jugador amb estrella, especial, diferencial i ens ajudarà molt», diu el tècnic, que espera una millora immediata de l’equip

Xavi anuncia la reaparició d’Ansu Fati davant el Mallorca

ALEJANDRO GARCÍA/EFE

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Ansu Fati torna l’alegria al Barça. Torna aquest diumenge. Tres mesos després de l’última lesió, de la col·lecció de contratemps que l’estan martiritzant, el jove davanter està llest per reaparèixer. «Puc avançar que serà a la llista i que jugarà uns minuts», va anunciar Xavi Hernández, tan feliç o més que el mateix Fati per veure’l sobre el terreny de joc.

«És un jugador amb estrella, especial, diferencial i ens ajudarà molt», afirmava el tècnic, que espera una millora immediata de l’equip. Amb Fati, però també sense ell. Des de l’inici espera veure el Barça que no ha vist en els últims compromisos.

Notícies relacionades

Tres derrotes consecutives al Camp Nou (amb el parèntesi d’una escassa victòria a Sant Sebastià) han causat un mal perceptible en el Barça. Irreparable n’ha sigut només una, davant l’Eintracht, que ha erosionat tots els estaments del club. Des de l’equip fins a la llotja, entre la derrota i l’eliminació de l’Europa League i la invasió d’aficionats alemanys que van prendre l’estadi davant la inoperància de la junta.

Les altres dues (Cadis i Rayo) han sigut més morals que irreversibles. Amb dues victòries, el Barça hauria assegurat virtualment la classificació per a la Champions; sense elles, haurà d’esforçar-se més en les cinc últimes jornades i evitar un altre error dels molts ja comesos. El Mallorca, pertanyent a la mateixa condició dels dos últims assaltants del Camp Nou (lluita per salvar-se), posarà a prova la recuperació del Barça.