ULTIMÀTUM A DEMBÉLÉ

Xavi sobre Dembélé: «O renova o se li busca un sortida»

El Barça dona per esgotat el temps d’espera i segons la resposta del davanter jugarà a Bilbao o no

Xavi sobre Dembélé: «O renova o se li busca un sortida»

FCBARCELONA

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El Barça dona per acabat el temps d’espera amb Ousmane Dembélé. Arriba el moment de prendre una decisió. «O renova o se li busca una sortida», ha dit Xavi Hernández sobre el futur del davanter francès. El tècnic, com el club, està cansat del doble joc del futbolista, que li garanteix que desitja renovar i continuar al Barça mentre que el seu agent es nega a acceptar l’oferta.

Notícies relacionades

«O caixa o faixa», ha repetit Xavi. L’entrenador, que ha sigut el principal promotor per a la renovació de Dembélé, n’està tip, malgrat reconèixer que es tracta d’«una situació complexa i dificil» per a totes les parts: per al futbolista, aparentment atrapat entre la seva voluntat i la del seu agent; per a l’entrenador, que avala la seva permanència, i per al club, que veu perdre un jugador que li ha sortit caríssim, sense poder recuperar ni un euro, i amb certes perspectives de futur.

Però la paciència té un límit. I aquest límit és aquest dijous, hores abans de la visita a l’Athletic. «Es prendrà una decisió», explicava Xavi, sense avançar si entrarà en la llista de convocats o se’l deixarà a Barcelona. El que ha descartat és que Dembélé es quedi sis mesos al vestidor apartat de l’equip.