NOVA BAIXA BLAUGRANA

Umtiti es lesiona al Barça i serà operat

El defensa francès s’ha trencat el cinquè metatarsià del peu dret i estarà diverses setmanes de baixa

Umtiti es lesiona al Barça i serà operat

FCBARCELONA

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Samuel Umtiti es converteix en una nova baixa mèdica del Barça. I per bastant temps. Un cop al peu durant l’entrenament d’aquest dilluns l’envia directament al quiròfan i allarga la dissort del futbolista francès, que ja no podrà ser objecte de traspàs o de cessió en aquest mercat d’hivern.

Umtiti ha patit una fractura al cinquè metatarsià del peu dret i serà operat aquest dimarts pel doctor Antoni Dalmau. El club no ha ofert un pronòstic de baixa, i anuncia un altre comunicat una vegada finalitzada la intervenció, però el defensa estarà diverses setmanes de baixa. S’estima un període pròxim als tres mesos perquè torni a disposició de Xavi, que tampoc l’ha utilitzat gaire.

Notícies relacionades

Només un partit. Va ser a Pamplona, davant l’Osasuna, que va empatar a quatre minuts del final. L’únic que ha jugat Umtiti en tota la temporada. Amb Xavi i amb Ronald Koeman, que no el va utilitzar mai. Malgrat que Joan Laporta el va qualificar d’«estratègic» l’estiu passat, quan el Barça intentava traspassar-lo. No va poder.

I tampoc podrà fer-ho al mercat d’hivern, tot i que el club li hagués ampliat el contracte fins al 2026. El propòsit de rebaixar-li la fitxa permetia la inscripció de Ferran Torres i es guanyava temps per negociar la marxa d’Umtiti si apareixien ofertes, que ja no apareixeran.