SUPERCOPA

Laporta: «Estem molt esperançats i tenim la força de la joventut»

Laporta: «Estem molt esperançats i tenim la força de la joventut»

ALBERT GEA

1
Es llegeix en minuts

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha assegurat escasses hores abans del clàssic en la semifinal de la Supercopa d’Espanya que estan «molt esperançats» de poder guanyar el Reial Madrid i arribar a la final amb la «força de la joventut» i les ganes de conèixer l’«orgull» de guanyar un enfrontament així.

«Hem recuperat lesionats, podrem comptar amb jugadors amb qui fins ara no podíem comptar i l’entrenador per fi pot elegir. Estem molt esperançats per a aquesta semifinal, tenim la força de la joventut i una joventut de molt talent», ha assegurat el president als mitjans desplaçats a Riad (Aràbia Saudita).

En aquest sentit, ha assegurat que el Barça va «amb moltes ganes» al clàssic. «El Barça té la força de la joventut, és un equip amb ganes de guanyar i de conèixer l’orgull de guanyar un partit d’aquest nivell. Venim amb moral de victòria i ganes de guanyar aquesta Supercopa», ha afirmat.

Content amb Torres

Notícies relacionades

A més, ha celebrat la inscripció d’un Ferran Torres que, recuperat de la lesió i ja negatiu després de contagiar-se de coronavirus, podria debutar. «Hem pogut inscriure Ferran Torres, finalment, i ens ajuda a tenir una plantilla més competitiva», s’ha sincerat.

«La reincorporació dels lesionats ens fa més forts, i tenim la carta important de la joventut i les ganes de sentir l’orgull de guanyar un clàssic. Deu ser meravellós guanyar-lo, hi ha molts joves que no ho han fet», ha conclòs Laporta.