«SÓN QUANTITATS ERRÒNIES»

El Barça desmenteix que Piqué, Busquets i Alba siguin els més ben pagats de la plantilla

El Barça desmenteix que Piqué, Busquets i Alba siguin els més ben pagats de la plantilla
1
Es llegeix en minuts

El Barça ha emès un comunicat oficial per negar l’escala salarial de la plantilla del Barça divulgada la nit de dijous passat al programa ‘Onze’, d’Esport 3, que situava Piqué, Busquets i Jordi Alba, tres dels quatre capitans, com els més ben pagats, per sobre de Coutinho i Dembélé. En el seu comunicat, dividit en tres punts, el club ha volgut recordar que «la informació sobre els sous de determinats jugadors del primer equip no ha sigut, en cap cas, subministrada pel club i s’ignora el seu origen».

Notícies relacionades

Després, en el segon punt, el club ha sigut contundent. «En qualsevol cas, les quantitats a les quals fa referència la informació són errònies, no s’ajusten a la realitat i, a més, en el cas dels tres primers jugadors al·ludits, dona com a fixes unes quantitats que, sent variables, possiblement mai s’arribaran a meritar», ha argumentat el Barça, que conclou que «és fals que els jugadors al·ludits només hagin diferit el 100% del seu salari. Els Srs. Piqué, Busquets i Alba van renunciar a part del seu sou quan van firmar l’última renovació contractual l’estiu passat».

A més, el club considera «improcedent, poc professional i que s’ha actuat de mala fe quan s’ofereix aquesta informació com a certa i veraç», a més d’expressar el seu malestar perquè «es facilitin dades com aquesta, que afecta el dret personal dels jugadors i que mereixen, quan són certs, la més estricta confidencialitat».