ACTUALITAT BLAUGRANA

Laporta: «La Superlliga seria la competició més atractiva del món»

Laporta: «La Superlliga seria la competició més atractiva del món»

REUTERS / ALBERT GEA

1
Es llegeix en minuts

En la seva entrevista a ‘Els matins de TV-3’, Joan Laporta ha llançat una encesa defensa de la Superlliga. No només no l’ha donat per morta, sinó que ha assegurat que «seria la competició més atractiva del món, i per això el Barça hi ha de ser».

Laporta ha assegurat que la Superlliga «tira endavant». La seva defensa del projecte ha sigut contundent. «Els clubs estem en una situació en què volem governar nosaltres aquesta competició, perquè som els que tenim les obligacions de pagaments, amb els jugadors per exemple, i hi pot haver molts ingressos sense necessitat d’un regulador com la UEFA que se n’emporta el 25%. Si se n’emportés el 5% en podríem parlar; de fet, per això hi ha una línia oberta de diàleg amb ells».

«No volem una lliga tancada»

Notícies relacionades

El màxim dirigent barcelonista ha precisat que el model de competició ha variat i se n’ha plantejat una altra d’oberta. «No volem que sigui una lliga tancada». Aquest ha sigut sempre el punt més conflictiu que ha portat fins i tot les institucions europees a pronunciar-se. «Es tracta també de combatre un monopoli», ha dit amb referència a la UEFA.

Ara mateix, només el Barça, el Madrid i la Juventus formen part públicament del projecte, però segons Laporta això també canviarà. «Els anglesos se n’han anat per pressions polítiques, però si parles amb ells, hi volen tornar. Els clubs han de tenir més rellevància. Creiem que estem més capacitats per organitzar-ho».

Temes:

Joan Laporta