COBRARÀ DE MANERA FRACCIONADA

El Barça pacta amb Setién la liquidació de 4 milions

jmexposito54495599 handout   14 august 2020  portugal  lisbon  barcelona coach 200814233001

jmexposito54495599 handout 14 august 2020 portugal lisbon barcelona coach 200814233001 / Michael Regan UEFA via Getty Ima

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

No hi haurà judici. Estava fixat per al pròxim 20 de desembre quan el Barça i Quique Setién havien de veure’s als tribunals per discutir la sortida del càntabre l’agost passat. Però no hi haurà judici perquè el club blaugrana, segons ha informat SER Catalunya, ja ha arribat a un acord amb el penúltim entrenador elegit per Josep Maria Bartomeu.

Després de tancar la liquidació de Koeman fa uns dies, la junta de Laporta ha concretat ara el de Setién, que cobrarà els quatre milions, que tenia pendents de manera fraccionada. D’aquesta manera, el club s’evita la cita judicial i troba la sortida més còmoda de no haver d’abonar aquesta quantitat de cop després de les queixes expressades per ell.

Acomiadament improcedent

Notícies relacionades

D’aquesta manera, el Barça assumeix que l’acomiadament de Setién, efectuat l’agost del 2020 després d’encaixar el 2-8 a Lisboa, malgrat que tenia contracte per dos anys i mig més, va ser improcedent. I això permet que el tècnic càntabre, allunyat des d’aleshores de les banquetes, pugui cobrar la quantitat que tenia estipulada.

Encara que sigui a poc a poc. Amb prou feines va ser set mesos a la banqueta del Camp Nou després de suplir Valverde. I el Barça, en menys de dos anys, ha hagut de pagar la liquidació de tres entrenadors per un valor de gairebé 37 milions, incloent-hi les clàusules que va haver d’abonar al seu dia per desvincular Koeman de la selecció neerlandesa i la més recent de cinc milions per arrencar Xavi de l’Al Sadd de Doha.