A LA CADENA SER

Setién revela que encara no ha cobrat la liquidació del Barça

«El Barça encara no m’ha pagat, estem a l’espera», va dir el tècnic càntabre

jdomenech52646278 sant  joan despi         05 03 2020      deportes    foto 2 200420105915

jdomenech52646278 sant joan despi 05 03 2020 deportes foto 2 200420105915 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts

Quique Setién va intervenir ahir a la nit en el programa ‘El Larguero’ de la cadena SER per parlar en directe amb Eder Sarabia, el nou entrenador de l’Andorra de Segona B, propietat de Gerard Piqué. En aquesta intervenció, el tècnic càntabre va revelar que encara no ha cobrat la indemnització pel seu acomiadament del FC Barcelona. «El Barça encara no m’ha pagat, estem a l’espera».

Setién ja havia explicat l’absència de la liquidació a principis de desembre. Per aquesta raó, va presentar una demanda contra el club per incompliment de contracte. L’exentrenador del FC Barcelona, en declaracions a ‘El Partidazo de COPE’, va explicar aquell dia que no s’havia posat en contacte amb ell en cap moment ningú de l’entitat.

Sense comiat de Messi

Sarabia, per la seva banda, va dir ahir sobre la seva sortida del Barça que «amb Messi no ens vam acomiadar, amb molts no ens vam acomiadar perquè va ser una situació una mica..., gairebé donàvem per fet que podia passar i era un moment trist i molt dur i la gent no volia parlar amb ningú».

Notícies relacionades

De l’argentí va afegir que no l’ha felicitat pel seu fitxatge per l’Andorra, com sí que han fet altres jugadors, perquè «tampoc tenia aquesta relació. Són personalitats diferents, Leo és més reservat, més del seu entorn, i Gerard és més obert i bromista».

Sarabia va explicar també que «la veritat és que Piqué ja m’ho havia dit abans. Amb ell tenia molt bona relació, com amb molts d’altres. El dia de Lisboa, ens vam trobar a l’entrar a l’autobús, baixant les escales de l’hotel ens vam trobar i em va dir: “Tu i jo estarem en contacte que en un futur vull que entrenis l’Andorra”».