«MAI HE VIST EL CAMP NOU AIXÍ»

Piqué: «No podem fallar a Xavi»

Piqué: «No podem fallar a Xavi»

Jordi Cotrina

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

«Hem fet ocasions per marcar. I depenem de nosaltres mateixos. Anem a Munic amb la intenció de guanyar. Estem jugant bé». Gerard Piqué, un dels capitans del Barça, va lamentar la falta d’eficàcia que va exhibir davant el Benfica, retratant, de nou, els greus problemes de gol que té. «Hi ha gent capacitada per fer gols, però, de vegades, no pots marcar, i no ha pogut ser», va assegurar el central blaugrana, convençut que «no podem fallar a Xavi».

El va tenir de company i ara el té d’entrenador. «Coneixent, o havent compartit vestidor amb el que és el teu entrenador, moralment li has de donar més, perquè saps quina és la teva qualitat», ha reconegut Piqué. «I no li podem fallar, perquè això val més que qualsevol comunicació», ha precisat el defensa.

Notícies relacionades

«Conec el Xavi des de fa 13 o 14 anys, i ja tenia un perfil d’entrenador, ja que ens manava a tots els joves, i ara cal transmetre aquestes idees que ens donava quan era jugador», ha remarcat Piqué. «L’estem intentant ajudar, i com més el pots ajudar és sent un exemple», ha recordat.

Però el Barça necessita trobar l’eficàcia perduda, perquè només ha marcat dos gols en els cinc partits inicials de la Champions. El de Piqué al Dinamo de Kíev i el d’Ansu Fati també a l’equip ucraïnès. I això que Xavi en els seus dos primers partits ha modificat l’estructura tàctica. Va començar amb el 4-3-3 davant l’Espanyol i va recórrer al 3-4-3 contra el Benfica tenint com a punt en comú l’amplitud dels extrems. Ilias i Gavi van jugar el derbi; Demir i Jordi Alba, contra el conjunt portuguès.