El suport

Guardiola: «No en tinc cap dubte, Xavi està preparat»

El tècnic del City reitera que el seu exjugador «té més experiència» que ell en el moment d’arribar a «la banqueta del Barça»

pep Guardiola foto del City

pep Guardiola foto del City

1
Es llegeix en minuts

Pep Guardiola va aprofitar aquest divendres la roda de premsa prèvia al partit de Premier que el Manchester City juga dissabte contra el Crystal Palace per enviar el seu suport a Xavi i manifestar la seva convicció que el que va ser un dels seus principals jugadors en l’època blaugrana estava perfectament preparat per fer-se càrrec de la banqueta del Barça. «No en tinc cap dubte, Xavi està preparat per entrenar el Barça. En sap, de futbol. Coneix l’entorn del club, que això és molt important al Barcelona, i té més experiència que la que tenia jo quan vaig arribar a la banqueta».

Notícies relacionades

El tècnic català va reiterar la seva total confiança en Xavi, tot i que puntualitzant que sempre els resultats depenen del que facin els jugadors al camp. «Al final, l’èxit depèn del compromís i de la qualitat dels jugadors. La nostra influència en el joc és menor del que molta gent pensa, pràcticament tot depèn del talent».

Paraules per a Koeman

Guardiola també va tenir paraules per a Ronald Koeman: «Koeman i jo sabem que depenem i vivim dels resultats. Ningú pot sobreviure sense resultats, ni Koeman ni Pep. Les idees són les mateixes per a tothom. Li desitjo el millor i espero que ens vegem aviat. Estic segur que ha fet una gran tasca amb els joves de La Masia».