MÉS PROBLEMES PER A KOEMAN

Ansu, baixa contra el Rayo per molèsties al genoll dret

Ansu, baixa contra el Rayo per molèsties al genoll dret

JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Ansu Fati va entrar dimarts en la llista de 22 jugadors facilitada per Ronald Koeman per enfrontar-se al Rayo Vallecano. Però dimecres al matí, just abans de volar a Madrid, el club anunciava que el davanter seria baixa. El Barça no ha revelat, però, quant temps quedarà allunyat dels terrenys de joc

Ansu no s’ha recuperat de «les molèsties al genoll dret», segons especifica el club blaugrana en un comunicat mèdic. Unes molèsties que ja van obligar Koeman a substituir-lo en la segona part del clàssic contra el Madrid. Es tracta d’uns problemes físics just al genoll que no té operat, pel qual va haver d’estar 10 mesos de baixa.

El tècnic ja havia advertit que el davanter entrava en la llista de convocats de manera provisional. Però abans havien de viatjar a Madrid per avaluar l’abast mèdic d’aquestes molèsties. Koeman no ha volgut córrer riscos amb Ansu.

Torn per al Kun Agüero

Notícies relacionades

I a Vallecas es presenta el Barça sense el seu focus més decisiu en atac, sense Dembélé, que encara no ha debutat aquesta temporada, i sense Braithwaite, que continua de baixa després de ser operat.

Serà, potser, el moment per al Kun Agüero estrenant-se en una titularitat, escortat per Memphis, que ha baixat notablement de rendiment, i Luuk de Jong. Coutinho i Demir són els altres recursos que li queden a Koeman per jugar a Vallecas.