UNA ALTRA LESIÓ MUSCULAR

Pedri es torna a trencar

  • El centrecampista canari pateix una altra lesió muscular i no entra a la llista per enfrontar-se a l’Atlètic

Pedri es torna a trencar

Jordi Cotrina

2
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Pedri s’ha tornat a lesionar. No surt d’un problema físic i n’encadena un altre. Si durant la temporada passada, en què va emergir com un dels grans talents del futbol, espanyol va viure sempre a la gespa, ara, en canvi, no para d’entrar i sortir de la infermeria. Després de jugar 75 partits en una extenuant temporada, en què, a més, va encadenar Eurocopa (va ser escollit el millor jove del torneig) i Jocs Olímpics (va guanyar la medalla de plata), el centrecampista canari s’ha tornat a trencar. El club no parla encara del període de recuperació, però la lesió muscular al quàdriceps de la cuixa esquerra el podria tenir més d’un mes de baixa, i es perdria no només el duel contra l’Atlètic, sinó la Lliga de les Nacions amb Espanya i el clàssic contra el Madrid, fixat per al 24 d’octubre al Camp Nou.

Pedri va reaparèixer a Lisboa després d’estar de baixa per una lesió muscular, que li va impedir jugar contra el Granada, el Cadis i el Llevant. El jove canari (18 anys) va tornar a l’estadi Da Luz, però només va estar 68 minuts sobre el camp. Coutinho va entrar just abans que el Benfica certificar el 2-0 i prolongués la crisi blaugrana amb una altra sonora derrota a Europa.

El relleu de Koeman

L’absència de Pedri suposa un altre seriós problema per a Koeman, sentenciat ja per Laporta a l’espera, això sí, del que passi aquest dissabte al Metropolitano, mentre continua buscant el seu successor entre una llista àmplia de candidats que no tenen gairebé res en comú. Va d’Andrea Pirlo, que està a l’atur després del seu fracassat debut a l’elit amb la Juventus, fins a Robert Martínez, seleccionador belga, passant per Marcelo Gallardo, tècnic del River Plate, i Xavi Hernández, una opció que no acaba de complaure el dirigent. 

Notícies relacionades

Amb Pedri lesionat, s’obre un panorama més complex per a Koeman, que podria dirigir des de la grada (està sancionat per la seva expulsió a Cadis) el seu últim partit com a entrenador del Barça. No té el jove centrecampista, tampoc Dembélé, que continua lesionat, ni el Kun Agüero ni Braithwaite

Al canari, que es va lesionar després de reaparèixer amb el Bayern i haver disfrutat de dues setmanes de vacances que li va concedir Koeman després dels Jocs Olímpics, se li acumulen els problemes físics. Una cosa que no va viure en tota la temporada passada, en què va encadenar tots els partits. No es va perdre ni un sol matx per lesió. Ara, no obstant, només n’ha jugat quatre dels vuit que ha disputat el Barça (sis de Lliga i dos de Champions). I el panorama immediat encara és pitjor per a Pedri.