VUITENA JORNADA DE LLIGA

Horari i on veure en TV l’Atlètic de Madrid-Barça de la Lliga

Els blaugrana viatgen al Wanda enmig d’una crisi esportiva, econòmica i social

Horari i on veure en TV l’Atlètic de Madrid-Barça de la Lliga

Atlético

2
Es llegeix en minuts

Després de la patacada a la Champions davant el Benfica, el Barça viatjarà aquest dissabte a Madrid en un tram crucial per al desenvolupament de la Lliga. Els culers, que en l’última setmana han sigut notícia als despatxos pel possible acomiadament del seu tècnic, Ronald Koeman, s’enfrontaran a l’Atlètic de Madrid al Wanda Metropolitano (dissabte, 21 h). L’holandès, conscient que seria el protagonista després que la junta directiva es reunís per decidir el seu futur, va entrar a la roda de premsa prèvia a la trobada d’una manera una micapeculiar, emulant la salutació del seu compatriota Louis Van Gaal: «Recordo una frase de Van Gaal. Bon dia, amics de la premsa. ¡Que bo!». L’actual seleccionador dels Països Baixos va exclamar, fa 21 anys, la mateixa frase en el seu comiat del Barça acompanyat d’un «jo ja me’n vaig». No obstant, Koeman, a l’haver de respondre sobre la seva continuïtat, va assegurar que «jo encara em quedo».

Sense restriccions d’aforament

L’Atlètic de Madrid, quart a la taula amb 14 punts, 2 més que el Barça, rebrà l’equip culer amb l’estadi ple després de més d’un any i mig de restriccions que afectaven l’aforament. Dimecres passat, el Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut va aprovar l’aforament complet per a tots els estadis de futbol a partir de l’1 d’octubre. Així doncs, 68.456 aficionats podran disfrutar del partit de la jornada al Wanda Metropolitano.

Canvi d’àrbitre d’última hora

Canvi d’àrbitre d’última horaL’àrbitre que havia sigut designat per al partit, Juan Martínez Munuera, no podrà dirigir el partit per lesió i al seu lloc actuarà Cèsar Soto Grande, del comitè de La Rioja, qüestionat fa tres jornades per afegir deu minuts al partit que enfrontava l’Espanyol i l’Atlètic de Madrid al RCDE Stadium. El col·legiat estarà assistit pel canari Alejandro Hernández Hernández en el VAR.

Altes, baixes i sancions

Altes, baixes i sancionsEl Cholo Simeone no podrà comptar amb Geoffrey Kondogbia, que complirà un partit de sanció després de la cinquena groga davant l’Alabès. Tampoc podrà disputar el partit el brasiler Matheus Cunha, que no ha pogut assistir a l’entrenament previ al partit per una lesió a la cuixa esquerra. El lateral Kieran Trippier, després d’una petita lesió davant el Milà, tornarà a l’onze, igual que Thomas Lemar, ja recuperat de la seva lesió a la cuixa.

D’altra banda, el Barça perd Pedri, que estarà baixa tres setmanes després de recaure de la seva ruptura muscular al quàdriceps de la cama esquerra. A la baixa del canari se sumen les d’Ousmane Dembélé, Martin Braitwaite, Sergio Agüero i Alejandro Baldé. Qui tornarà a la llista de Koeman serà Jordi Alba, que aquest divendres ha rebut l’alta mèdica malgrat que tot apunta que l’holandès apostarà per Dest al costat esquerre i Mingueza al dret.

Quan es juga l’Atlètic de Madrid-FC Barcelona

Notícies relacionades

El partit corresponent a la jornada 8 del Campionat de Lliga es disputa aquest dissabte, 1 d’octubre, a les 9 de la nit (hora peninsular espanyola).

On es pot veure el partit a la TV

La trobada es jugarà al Wanda Metropolitano i es retransmetrà a Movistar+. La web d’EL PERIÓDICO farà un seguiment al minut des d’una hora abans del xiulet inicial.