LES REACCIONS DE CADIS

Piqué: «No jugo al Barça per ser segon o tercer»

El central blaugrana matisa que quan va dir «és el que hi ha» es referia a les limitacions de l’equip pels lesionats

Gerard Piqué.

Gerard Piqué. / MARCELO DEL POZO (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La divisió al si del Barça s’ha traslladat també al vestidor. El missatge no concorda entre el que diu Ronald Koeman i el que pensen els jugadors a compte de les reals aspiracions de l’equip. El comentari del tècnic al·ludint que una bona classificació a la Lliga seria «un èxit» i que en la Champions no es poden esperar «miracles» ha rebut resposta de dos dels capitans.

«No vesteixo la samarreta del Barça per quedar segon o tercer, estic 2n o 3r, soc aquí per lluitar per tots els títols», assegurava Gerard Piqué. El central havia obert la primera bretxa de la discòrdia al manifestar, després del Bayern (0-3), la frase «això és el que hi ha», donant a entendre que la qualitat de la plantilla era insuficient per competir amb el quadro alemany ni tan sols jugant a casa.

Notícies relacionades

Piqué es va veure obligat a matisar la frase. «Quan vaig dir que és el que hi ha, em refereixo que tenim moltes baixes i de vegades ens dona per al que ens dona, però lluitarem pels títols», aclaria. Koeman, a prop seu, als vestidors del Nuevo Mirandilla, continuava trobant a faltar «els set lesionats» blaugrana que podrien ser titulars. Ahir a la nit faltaven Alba, Balde, Pedri, Dembélé, Ansu Fati i Agüero. Sis,

Sergi Roberto també dissentia del seu entrenador per la rebaixa que havia efectuat de les aspiracions de l’equip aquesta temporada, després d’haver perdut Messi i Griezmann. «A mi no em val això de quedar quarts, cal lluitar la Lliga. Tenim bons jugadors i plantilla per voler guanyar la Lliga».