LA CRISI BLAUGRANA

Un altre videomissatge d’ànim de Laporta als aficionats del Barça

«Sabem el que s’ha de fer per arreglar la situació», diu el president en la seva tercera intervenció videogràfica

Un altre videomissatge d’ànim de Laporta als aficionats del Barça

Jordi Cotrina

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Joan Laporta s’ha aficionat a les homilies videogràfiques. L’endemà que el Barça sucumbís contra el Granada (1-1), el president va tornar a intervenir per aixecar l’ànim als culers i reclamant una dosi de confiança en ell i la seva junta. «Sabem el que s’ha de fer per arreglar la situació», assegura Laporta, assegut al seu despatx de les oficines del Camp Nou.

És el tercer vídeo en menys d’una setmana de Laporta, que ha triat aquest mètode, a través de les xarxes socials, del seu compte a Twitter, per comunicar-se amb els socis i aficionats barcelonistes.

Notícies relacionades

El primer, no obstant, va ser diferent dels dos següents. Es va emetre el 14 de setembre, hores abans del Barça-Bayern, i pretenia encoratjar els culers perquè animessin l’equip amb motiu de l’estrena a la Champions, davant un gran d’Europa i un dels botxins dels últims anys, el més cruel.

«Avui us demano que motiveu els nostres jugadors i el nostre entrenador, animeu més que mai des de les vostres localitats. És una d’aquelles nits que mereix anar al Camp amb la samarreta blaugrana, per deixar clar a tot el món futbolístic: Això és el Barça. ¡Hem tornat!», deia el vídeo de Laporta, dempeus, somrient i gesticulador.