EL FUTUR DE LA BANQUETA CULER

Iniesta: «Xavi està preparat per entrenar el Barça»

«Té la confiança per afrontar aquest repte», diu l’exblaugrana del seu antic company

Sant Joan Despi      03 06 2015      Deportes     Andres Iniesta y Xavi Hernandez intercanviando sus camisetas las horas previas a su ultimo partido juntos en la plantilla del FC Barcelona        Fotografia de Jordi Cotrina

Sant Joan Despi 03 06 2015 Deportes Andres Iniesta y Xavi Hernandez intercanviando sus camisetas las horas previas a su ultimo partido juntos en la plantilla del FC Barcelona Fotografia de Jordi Cotrina

2
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Amb Ronald Koeman cada vegada més qüestionat, tornen les travesses sobre el seu substitut. Els noms no difereixen gaire dels que s’estudiaven fa uns mesos, quan Joan Laporta li va demanar al tècnic neerlandès un parell de setmanes per buscar si hi havia una alternativa millor. Robert Martínez i Xavi són els noms que més sonen. Andrés Iniesta no té dubtes que el seu antic company està preparat per assumir el desafiament del Camp Nou.

«Si preguntes si m’imagino Xavi a la banqueta del Barça, sense que es malinterpreti com dius amb què hagi de ser ara, tothom coincidiria que sí. Sobretot perquè s’ha estat preparant i hi està capacitat. Té la confiança per afrontar aquest repte», assegura en una entrevista a ‘Goal’. L’exblaugrana reconeix que la situació de Koeman és complexa, igual que ho era quan va rellevar Quique Setién. «L’entrenador del Barça sap que sempre està predisposat a totes les situacions. El moment en què va entrar el míster, és clar, no va ser fàcil, ni ho és ara. Tot necessita el seu període. Tant de bo tingui sort i l’equip trobi aquesta línia i bones sensacions, que segur que ho farà», valora Iniesta.

Treure’s el títol d’entrenador

Notícies relacionades

El centrecampista manxec, que va renovar al maig un parell d’anys més amb el Vissel Kobe, comenta que vol treure’s el títol d’entrenador, com Xavi. Després ja decidiria si vol entrenar o no. «M’agradaria estar lligat al futbol, perquè és la meva vida, ho ha sigut sempre i espero que ho continuï sent d’una altra manera. Hi ha dies que penses a voler entrenar, d’altres que no... No ho sé. Estant en actiu se’m fa difícil visualitzar alguna cosa. Sí que és cert que he d’anar pensant-ho i veient quines possibilitats hi ha. El que m’agradaria, i el que crec que faré, és treure’m el títol d’entrenador. «M’agradaria estar lligat al futbol, perquè és la meva vida, ho ha sigut sempre i espero que ho continuï sent d’una altra manera».

Tornar al Barça

En aquest sentit li agradaria poder tornar al Barça, el club al qual va arribar des de Fuentealbilla fa 25 anys. «Si arribés el moment, ho valoraria. El que puc dir-te és que m’encantaria tornar al Barça, és clar. Però no perquè hagi estat allà jugant, pel cognom..., sinó perquè pugui ser útil i tenir la capacitat per ajudar el Barça en un altre àmbit. Això sí que m’agradaria».