BARÇA-GRANADA, DILLUNS, 21 H.

Koeman: «No tinc por sobre el meu futur»

El tècnic compara el 2-8, que va acabar amb Messi, Suárez i Griezmann al camp, i el 0-3 amb un Barça atapeït de joves

Koeman: «No tinc por sobre el meu futur»

FCB

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

«Que bé que sou aquí, millor que veure-us a la pantalla», ha sigut la salutació de Ronald Koeman en la primera roda de premsa presencial de l’entrenador del Barça a Sant Joan Despí, telemàtiques totes a la ciutat esportiva des que va fitxar. Ha sigut breu, no obstant, tot just 18 minuts. El moment de l’equip, no obstant, no és d’absoluta felicitat i màxima distensió, però el tècnic és dels que conserva la fredor en les situacions extremes. Ja ho va demostrar com a jugador.

«No pot ser que contesti preguntes abans del Bayern sobre si renovaré, i ara les preguntes segurament seran si tinc por del meu futur. No crec que sigui normal», comentava amb cert humor. No li va agafar de sorpresa amb l’experiència que va adquirir com a jugador del Barça. Òbviament, Koeman va respondre a la pregunta.

Notícies relacionades

«No tinc por sobre el meu futur», assegura, enmig de les crítiques que creixen després de la derrota davant el Bayern de Munic, que va ser pitjor en la forma, pel joc i el plantejament, que pel fons, per un resultat que es temia. «A Lisboa es va perdre 2-8 i l’equip tenia Messi, Griezmann i Luis Suárez, i dimarts vam acabar amb Mingueza, Araujo, Balde, Gavi. Pedri i Demir», ha recordat, citant les joves edats de cada un: des dels 22 de Mingueza i Araujo als 17 de Balde i Gavi.

Malgrat el comentari, Koeman diu ser més realista que oportunista i sap que la seva continuïtat, com la de qualsevol entrenador, depèn dels resultats. En la globalitat, no són dolents del tot, considera, esmentant que a la Lliga s’han sumat 7 dels 9 punts. La Champions és un altre assumpte. «Si haguéssim jugat més oberts contra el Bayern, la derrota hauria sigut molt més àmplia», afirma convençut el tècnic, que es va veure forçat a canviar el sistema per la falta de davanters. Només en tenia dos: Memphis Depay i Luuk de Jong.