MÉS PROBLEMES PER A KOEMAN

El Barça es queda sense Pedri ni Jordi Alba, que tenen lesions musculars

  • El lateral esquerre té una lesió al bíceps femoral de la cama dreta i no s’anuncia el temps que estarà de baixa

  • El centrecampista, que tornava després de les vacances, té una lesió muscular al quàdriceps de la cama esquerra

El Barça es queda sense Pedri ni Jordi Alba, que tenen lesions musculars

FCBARCELONA

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Més problemes per a Ronald Koeman. No només va perdre 0-3 contra el Bayern en l’estrena de la Champions, sinó que, a més, ara perd Pedri i Jordi Alba. Els dos jugadors es van fer lesions musculars en el duel contra l’equip alemany, que els fa perdre’s l’imminent xoc de Lliga de dilluns contra el Granada al Camp Nou.

No només té lesionats a la davantera, sinó que ara aquesta nòmina s’amplia a la defensa i al mig del camp. Després de ser sotmès a diverses proves mèdiques, el Barça ha confirmat que Jordi Alba té «una lesió al bíceps femoral de la cama dreta», tot i que no es precisa el temps que haurà d’estar de baixa.

Notícies relacionades

Alba ja va haver de demanar el canvi en la segona meitat, cosa que va propiciar el debut d’Alejandro Balde, lateral de 17 anys, amb el primer equip. Pedri, en canvi, va aguantar els 90 minuts davant el Bayern, tot i que el club ha revelat que té «una lesió muscular al quàdriceps de la cama esquerra».

El jove canari, que havia disfrutat de dues setmanes de descans, tant amb el Barça com amb la selecció espanyola, va retornar a l’activitat en la Champions. Però va acabar lesionat, cosa que agreuja els problemes per a Koeman, que veu com peces molt importants de la seva estructura entren a la infermeria.