Neuer: «No esperem un Barcelona feble malgrat la marxa de Messi i Griezmann»

Neuer: «No esperem un Barcelona feble malgrat la marxa de Messi i Griezmann»

Annegret Hilse / Reuters

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Com a porter que és, Manuel Neuer sap perfectament l’impacte que suposa un resultat com el 2-8. «Un no oblida partits com aquest», admet el capità del Bayern de Munic, però entén que ara serveix de molt poc davant el nou enfrontament amb el Barcelona. Sobretot, pels canvis que s’han fet en els dos equips 13 mesos després. Canvis de jugadors i canvis d’entrenadors.

Més en la plantilla blaugrana, per descomptat, per les repercussions que va causar aquella catàstrofe. El Barça ha hagut de renovar-se per frenar aquella decadència que va denunciar l’escandalós resultat. En canvi, el Bayern ho ha fet per augmentar la motivació. «Aquell partit de Lisboa era com una final i va fer mal a Barcelona, però ara són dos partits de grup i és el primer d’un viatge», analitzava Neuer.

Notícies relacionades

Al porter li resulta «difícil» valorar aquest Barça amb només tres partits de bagatge. I encara més complicat és entreveure com serà en el futur amb les pèrdues de Messi i Griezmann. Dos davanters que, aparentment, haurien d’inquietar qualsevol porter.

«El Barcelona no és feble. No esperem un equip feble tot i que hi hagi hagut sortides com la de Messi i Griezmann. El respectem molt», va afirmar Neuer amb vehemència. Sí que és veritat, va confessar, que veurà «estrany» aquest Barça sense Messi, la peça més identificativa de l’última dècada i la que més el va turmentar. «El joc es va concretar molt en Messi, però els jugadors són molt bons. No sabem què esperar del Barcelona, però un no pot estar mai tranquil», va exposar Neuer, que als 35 anys «somia, com qualsevol» a jugar un partit al Camp Nou.