«HI VA HAVER COSETES, PERÒ JA SE’N VAN PARLAR»

Koeman: «La meva relació amb Laporta és perfecta. Ni una queixa»

  • El tècnic no vol parlar més sobre el seu futur i expressa el seu desig de «competir» en la Champions

  • «El partit amb el Bayern serà interessant per saber on som», afirma l’entrenador

Koeman: «La meva relació amb Laporta és perfecta. Ni una queixa»

FCBARCELONA

3
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Apareix la Champions en el Barça. En el Barça sense Messi, enredat com està en disputes domèstiques entre Ronald Koeman i Joan Laporta a propòsit del poder en el club. Arriba el Bayern de Munic, un equip fiable i sòlid, capaç de resistir gràcies a una excel·lent gestió fins i tot una pandèmia sense que es vegi alterat la seva fortalesa esportiva. «¿La meva relació amb Laporta? És bona. El president i jo volem el millor per al club. És una relació perfecta», ha declarat l’entrenador blaugrana.

«El president ve moltes vegades aquí», ha dit Koeman amb referència a les visites de Laporta a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí. «Si hi ha coses en parlem, però el més important és el club. No tinc ni un problema amb el president. Ni una queixa. Hi va haver algunes cosetes, però ens vam posar d’acord en tot», ha afegit el tècnic mitigant qualsevol dubte sobre la seva cohabitació amb el dirigent.

«¿Si podem guanyar la Champions? ¿Si podem guanyar la Champions? És una cosa que no es pot contestar. El Chelsea va guanyar l’any passat i segurament no era entre els favorits per fer-ho»

Koeman, tècnic del Barça

No ha volgut Koeman ni parlar del seu futur. No «m’han posat condicions per renovar. I no vull dir mes sobre el meu contracte, no vam parlar sobre aquest tema», ha sentenciat amb to sec, recordant que els arguments «per ser entrenador del Barça és guanyar partits», assumint el delicat moment qeue viu el club. «Al final, estem en un moment on estem canviant coses. Cal acceptar-ho i cal treballar. El meu futur no és l’important. El futur de l’equip i del club és el més important», ha afegit.

I el futur de l’equip passa per començar a guanyar el Bayern en l’estrena de la Champions. «Tenim l’oportunitat demà de competir i això és més important que el meu futur», ha comentat el tècnic neerlandès, qui s’enfronta a un Barça ple de penúries i debilitats.

No té Koeman davanters per rebre el campió bavarès després de la lesió de Braithwaite, que ha entrat en una infermeria plena on conviuen des de fa setmanes i fins i tot mesos Ansu Fati, Dembélé i el Kun Agüero. «És clar que necessitem temps, però sabem que el futbol no te’l dona. Tenim un partit interessant on podem treure bones conclusions de com estem davant un rival molt potent».

Notícies relacionades

En aquest sentit, ha recordat que és un entrenador que «dona oportunitats a jugadors joves» preguntant-se alhora si d’altres ho haurien fet. «No, no se m’han de donar les gràcies. Jo busco el millor per al club, estem millorant coses. Soc un entrenador que si veu joves els dona oportunitats, així es fa el futur del club», ha precisat.

Al ser qüestionat sobre si el Barça actual, ja sense Messi i sense Griezmann, té opcions de conquistar la Champions va acudir al record del Chelsea, l’actual campió. «¿Si podem guanyar la Champions? És una cosa que no es pot contestar, demà podrem treure conclusions davant un rival que aspira al màxim. El Chelsea va guanyar l’any passat i segurament no era entre els favorits per fer-ho», va sentenciar.