Vuitena baixa a la plantilla blaugrana

Pjanic viatja a Istanbul per fitxar pel Besiktas

El migcampista bosnià jugarà cedit al club turc si culmina l’acord amb el Barça per al pagament de la fitxa

Pjanic viatja a Istanbul per fitxar pel Besiktas

@Besiktas

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Miralem Pjanic jugarà aquesta temporada al Besiktas de Turquia, país on el mercat futbolístic no tancava fins aquest dijous, coincidint amb la data límit per inscriure jugadors a la Lliga de Campions. El migcampista bosnià va viatjar a Istanbul en un avió privat des de la concentració de la selecció bosniana, com ell mateix es va encarregar de difondre, per tancar l’acord previ a què es va arribar en les negociacions i pendent de la ratificació oficial.

El futbol turc ha permès desbloquejar la situació de Pjanic (31 anys), que esperava tornar a Itàlia. El Barça no es va posar d’acord amb cap club per acordar el traspàs o, si més no, la cessió del jugador. La televisió turca TRT va revelar que el Besiktas pagaria menys d’una tercera part de la fitxa de Pjanic, mentre que el Barça es faria càrrec de la resta. El Besiktas està enquadrat en el grup C de la Champions, amb l’Ajax, el Borussia Dortmund i l’Sporting de Portugal.

Notícies relacionades

Pjanic serà la vuitena baixa de la plantilla, després de les consumades en els últims dies d’Ilaix Moriba, Emerson RoyalRey Manaj Antoine Griezmann. Junior Firpo i Francisco Trincao van ser els primers a abandonar la disciplina blaugrana. Pjanic es va enfrontar a Griezmann dimecres en el França-Bòsnia i tots dos, en el lapse de 48 hores, han deixat buida la taquilla de Sant Joan Despí, alliberant també els dorsals 7 i 8. Ousmane Dembélé va reclamar el número de Griezmann. El comiat més sentit ha sigut el de Leo Messi, i el dorsal 10 ha sigut assignat a Ansu Fati.

L’únic cas pendent a la plantilla del Barça és el d’Àlex Collado. L’excapità del Barça B va trobar una destinació on jugar, el Sheffield United, de la Championship anglesa. Tancat l’acord entre les tres parts, finalment no es va culminar, sense que el Barça donés una versió oficial. No obstant, tampoc va donar cap dorsal a Collado, ni al primer equip ni al Barça B.