La crisi econòmica blaugrana

El Barça oficialitza les rebaixes de sou de Busquets i Alba

El club explica que finalment ha pogut inscriure el ‘Kun’ Agüero, l’últim dels jugadors que faltava

Busquets y Alba discrepando durante el partido de liga entre el FC Barcelona y la Real Sociedad

Busquets y Alba discrepando durante el partido de liga entre el FC Barcelona y la Real Sociedad / JORDI COTRINA (EPC_EXTERNAS)

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Sergio Busquets i Jordi Alba s’han rebaixat els sous i el Barça ha pogut inscriure «tots» els jugadors a LaLiga. Els dos capitans han acordat ja les quanties de les reduccions i els ajornaments dels seus sous que han alleugerit el límit salarial, àmpliament superat fins al 93% dels seus ingressos.

Notícies relacionades

Gerard Piqué ja havia arribat a un pacte per cedir part de la seva fitxa. Ara només falta Sergi Roberto, un cas més especial que el dels seus companys perquè acaba contracte el 30 de juny del 2022.

El Barça ha volgut ressaltar el gest dels dos jugadors, concentrats ja amb la selecció espanyola, amb una nota pública, informat que l’acord s’ha concretat en una rebaixa del sou d’aquesta temporada del voltant d’un 25% i el diferiment d’altres quantitats durant la resta del contracte: fins al 2023 en el cas de Busquets, fins al 2024 per a Alba. D’aquesta forma, aquest dimarts s’ha pogut inscriure Sergio ‘Kun’ Agüero, que està de baixa per lesió i no jugarà fins a l’octubre. Quan Piqué es va rebaixar el sou, el Barça va poder inscriure Eric Garcia, Memphis i Rey Manaj. Tots ells han estat convocats i, en el cas dels dos primers, ja han debutat.