LA LLISTA DE LA SELECCIÓ

Luis Enrique també dona descans a Pedri amb Espanya

  • Iñigo Martínez i Albiol són les grans novetats en l’eix de la defensa de La Roja

  • L’equip de Luis Enrique té tres partits (Suècia, Geòrgia i Kosovo) en una setmana

Luis Enrique també dona descans a Pedri amb Espanya
1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Pedri pot continuar de vacances. Luis Enrique no l’ha convocat per al triple duel de la selecció espanyola. Després de parlar amb Koeman, el tècnic asturià ha preferit prioritzar el descans del centrecampista canari, que havia disputat 75 partits amb el Barça i amb Espanya, on va encadenar l’Eurocopa, en la qual va ser elegit el millor jugador jove, i els Jocs Olímpics de Tòquio el 2020, on va conquistar la medalla de plata.

Notícies relacionades

Busquets, el capità d’Espanya, Jordi Alba i Eric Garcia són els tres blaugranes que sí que seran al duel inicial davant Suècia el pròxim 2 de setembre a Solna; després el 5 a Badajoz contra Geòrgia i el 8 per tancar aquesta mini gira, i decisiva, de la selecció, a Pristina davant Kosovo.

Luis Enrique tampoc ha convocat Oyarzabal, el capità de la Reial Societat, al qual ha volgut donar descans perquè, igual com Pedri, va jugar Eurocopa i Jocs Olímpics. Les altres novetats en la llista de 23 jugadors que ha facilitat el seleccionador, a més d’Iñigo Martínez i Albiol, són la presència de Mikel Merino, Carlos Soler, Brais, Fornals i Abel Ruiz, l’exdavanter del Barça B que ara juga en l’Sporting de Braga portuguès.