PLE DEL BARÇA

Jenni Hermoso, Martens i Alexia Putellas, nominades per la UEFA al premi de millor jugadora

barcelona/WhatsApp Image 2021-08-19 at 17.18.33.jpg

barcelona/WhatsApp Image 2021-08-19 at 17.18.33.jpg

1
Es llegeix en minuts

El Barça femení continua fent història. Després de conquerir la Lliga de Campions i firmar un any perfecte (tres títols de tres) no para de rebre reconeixements. I premis. Per primera vegada tres jugadores d’un mateix equip copen el podi d’aspirants a la millor de l’any. Jennifer Hermoso, Lieke Martens i Alexia Putellas, col·locades per ordre alfabètic, aspiren a ser elegides com la millor el pròxim 26 d’agost a la gala de la UEFA amb motiu del sorteig de la Champions.

Han sigut les tres blaugrana les més votades en una relació on també figuren entre les 10 primeres classificades dues companyes seves més: Aitana Bonmatí és cinquena i Caroline Graham sisena. En aquesta privilegiada relació també hi ha Irene Paredes, la defensa que ha fitxat el club blaugrana aquest mateix estiu. Ocupa el desè lloc.

Notícies relacionades

Hermoso, Martens, que ja va guanyar aquest trofeu just abans de fitxar pel Barça (temporada 2016-17), i Putellas lluiten per ocupar el tron que deixarà buit la danesa Pernille Harder (Wolfsburg), que també va besar aquest guardó la temporada 2017-18. La 18-19, va ser l’anglesa Lucy Bronze qui va aconseguir el títol de millor jugadora europea.

A més de les tres blaugranes que aspiren a situar-se al cim d’Europa en l’àmbit individual, també hi ha Lluís Cortés, l’extècnic del Barça, que lluitarà per aquesta distinció juntament amb Emma Hayes (Chelsea) i Peter Gerhardsson, el seleccionador suec.