COMPTE ENRERE PER AL DEBUT DE LLIGA

Tebas s’endinsa en la pressió salarial del Barça per inscriure Memphis Depay

  • «Agüero, com que està lesionat, no cal que estigui inscrit el 31 d’agost, només és Memphis el qui té més pressió per estar inscrit»

  • El davanter neerlandès i el seu compatriota De Jong són el dubte de Koeman, que sap que podrà comptar amb Pedri, Emerson i Demir

Tebas s’endinsa en la pressió salarial del Barça per inscriure Memphis Depay

EFE / SASCHA STEINBACH

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Amb el maratonià Pedri ja a les seves ordres des d’aquest dijous, sabent que Emerson està inscrit i que no hi haurà problemes amb Demir (inscrit al filial), el principal dubte de Ronald Koeman continua sent si podrà comptar amb Memphis Depay per a l’inici de la Lliga diumenge. «Agüero, com que està lesionat, no cal que estigui inscrit el 31 d’agost, només és Memphis el qui té més pressió per estar inscrit», va sentenciar Javier Tebas després de l’assemblea de LaLiga que va validar l’acord amb CVC, que no afectarà el Barça i el Madrid. «No conec bé els números del Barça per reduir la massa salarial, però amb el 15% que els corresponia, més de 40 milions, algun jugador podrien haver inscrit. Sens dubte els hauria ajudat a tenir una plantilla millor», va comentar el president de LaLiga.

Notícies relacionades

Sense presses per inscriure Eric García, que acaba d’arribar dels Jocs Olímpics, la prioritat del Barça és poder inscriure el davanter neerlandès, fitxatge estrella de l’estiu blaugrana. Malgrat haver reduït la seva massa salarial del 110% al 95%, el club ha d’alleugerir encara el 20% més. Per a això les dues vies més immediates són la rebaixa salarial dels sous dels quatre capitans o la sortida d’Umtiti i Pjanic, xiulats per l’afició en la presentació de l’equip al Gamper. Té de marge fins a dues hores abans de l’inici del partit.

A més de Memphis, Koeman confia poder comptar també amb el seu compatriota De Jong, lesionat contra el Salzburg i que ja es va perdre el Gamper.

Temes:

Barça