19.869 ESPECTADORS

El Govern permetrà un Gamper amb un 20% de públic al Camp Nou

  • El club, molest amb el Procicat, posa a la venda gairebé 20.000 entrades per a la presentació dels equips masculí i femení, que s’enfrontaran a la Juventus

El Govern permetrà un Gamper amb un 20% de públic al Camp Nou
1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El Gamper d’aquest any, previst el 8 d’agost davant la Juventus al Camp Nou, marcarà el final de 17 mesos sense públic a les grades del temple blaugrana. Tot i que a principi de setmana el Govern no veia possible que es disputés el partit amb públic, finalment permetrà la presència d’un 20% d’aforament. El Barça ha posat a la venda gairebé 20.000 entrades per a la presentació dels equips masculí i femení amb el lema «culers, tornem a casa».

L’empitjorament de les dades d’hospitalització, que ha portat el Govern a desempolsegar el toc de queda (ampliat ja a 165 municipis) i prohibir les reunions de més de 10 persones, feien témer el pic de la cinquena onada podria arribar la setmana que ve, per la qual cosa el Procicat advocava a principis de setmana perquè no hi hagués espectadors en la tradicional posada de llarg blaugrana.

Davant aquesta circumstància el club s’havia plantejat traslladar el trofeu a la ciutat esportiva, ja que obrir el Camp Nou té un cost de 150.000 euros, per 60.000 de l’estadi Johan Cruyff. Es dona la circumstància que la Generalitat ha autoritzat la presència aquesta setmana de 3.000 espectadors (50% de l’aforament) a l’estadi Johan Cruyff tant dimecres davant el Nàstic com dissabte davant el Girona.

Però finalment, el Procicat permetrà la presència de 19.869 espectadors distribuïts en blocs de 3.000 espectadors. Una fórmula que podria repetir-se una setmana després en inici de Lliga al Camp Nou davant la Reial Societat el 15 d’agost.

Notícies relacionades

Tot i que sigui menys que res, la decisió genera cert malestar a l’entitat, per les pèrdues econòmiques que suposa ja que aquest partit no està inclòs en l’abonament i el club esperava fer caixa per alleujar la malmesa economia blaugrana. 

El Barça femení, que després del triplet de la temporada passada entrena ara Jonatan Giráldez, obrirà el Gamper jugant contra la Juve a les 18.00 hores mentre que el conjunt de Ronald Koeman disputarà el seu partit a les 21.30 hores.

Temes:

Barça