HANDBOL

Oficial: Antonio Carlos Ortega, nou entrenador del Barça d’handbol

L’exmembre del ‘dream team’, que entrenava el Hannover, fitxa fins al 2024

Oficial: Antonio Carlos Ortega, nou entrenador del Barça d’handbol

FCB

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

10 dies després de guanyar la seva 10a Champions, el Barça d’handbol ha fet oficial l’arribada d’Antonio Carlos Ortega com a nou tècnic. L’exmembre del ‘dream team’, que entrenava el Hannover-Burgdorf alemany, serà el substitut de Xavi Pascual, entrenador els 12 últims anys i que en la seva última temporada ha fet un ple de victòries i títols.

Notícies relacionades

Joan Laporta ha decidit iniciar un nou projecte a l’handbol amb la sortida de ‘Pasqui’ i Barrufet (mànager esportiu que deixarà el club després de 37 anys). El Barça ha conquerit totes les competicions espanyoles i catalanes que ha disputat des del 2013 i fa tres anys que no perd contra un equip espanyol. La Champions era l’assignatura pendent, una espineta que els blaugranes es van treure de primera a Colònia a l’últim partit no només de ‘Pasqui’ i Barrufet, sinó també de Sorhaindo, Dolenec, Möller, Àlex Pascual, Palmarsson i Raúl Enterríos. El capità s’integrarà a l’estructura tècnica de la secció després dels Jocs Olímpics de Tòquio.

Ortega tindrà el repte d’igualar el ple de victòries d’aquesta última temporada. «No m’espanten els reptes, però aquest és un tren que passa només una vegada; o l’agafes o el deixes, que també seria lícit, però jo soc dels qui l’agafen», explica a Efe el tècnic malagueny, que en la seva època com a extrem va guanyar sis Champions amb el Barça. Com a entrenador, abans del Hannover-Burgdorf, havia dirigit l’Antequera, el Veszprem hongarès, la selecció japonesa i el Kolding danès.

Temes:

Handbol