«NO HI HA PROBLEMES AMB EL CLUB»

Koeman sobre la seva ratificació: «Van ser uns dies incòmodes»

  • El tècnic no veu dificultats en la seva relació amb Laporta després d’aquell tempestuós període de reflexió

  • «És mala sort la lesió de Dembélé, estem treballant per millorar la nostra plantilla», diu

Koeman sobre la seva ratificació: «Van ser uns dies incòmodes»

FCBARCELONA

2
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Va arribar Ronald Koeman a Barcelona després de completar la primera part de les seves vacances a l’Algarve portuguès i els seus Països Baixos natals. Va arribar i es va assabentar de la lesió de Dembélé amb la selecció francesa que li ha fet abandonar l’Eurocopa amb França («és mala sort», va dir), a més d’admetre la incomoditat que es va viure en les seves converses amb el president Joan Laporta abans de ser ratificat en el càrrec per complir el segon any de contracte a la banqueta del Camp Nou.

«És veritat que han sigut una setmana o 10 dies una mica incòmodes per les dues parts», ha dit l’entrenador en les seves primeres declaracions després del període de reflexió que es va marcar el president blaugrana. Després d’aquells dies, Laporta va avalar la continuïtat de Koeman. «Però hem tingut reunions importants i crec que tant el ‘presi’ com jo tenim moltíssimes ganes d’afrontar la nostra temporada vinent i tant de bo amb públic», ha dit.

Sense problemes amb Laporta

En aquest sentit, no creu Koeman que hi hagi dificultats en la seva relació amb Laporta després d’aquells dies d’incomoditat: «No, no hi ha problemes. Hem analitzat la temporada malgrat l’últim tram de la Lliga on no vam estar al nostre nivell. Però s’ha d’analitzar una temporada sencera, en el moment en què hem arribat al club. En general ha sigut bo, però l’important és la temporada vinent».

En aquest sentit, l’entrenador ja té quatre nous fitxatges (Kun Agüero, Èric García, Emerson i Depay) amb un cost mínim. Tot just nou milions d’euros ha invertit el club en el lateral brasiler del Betis. Tant el Kun com Èric i Depay arriben al Camp Nou amb la carta de llibertat sota el braç.

Notícies relacionades

«Memphis és un molt bon fitxatge, com el Kun i com Eric. Estem millorant la plantilla. El Barça és un equip gran que ha d’aspirar al màxim i a guanyar coses», ha recalcat Koeman, qui ha indicat que «el club està intentant arribar a un acord amb Messi perquè per al futur del Barça és molt important».

No ha volgut, no obstant, l’entrenador precisar les posicions en les quals encara s’ha de reforçar el Barça després de contractar dos davanters (Kun i Memphis), un central (Èric García) i un lateral dret (Emerson). «No, no és bo parlar de les posicions. Estem intentant millorar la plantilla per aspirar al màxim».