MILLOR OFERTA QUE EL BARÇA

Wijnaldum s’inclina pel Paris SG

  • El club blaugrana no pot competir amb el salari que li ofereix el conjunt parisenc ni tampoc vol entrar en una licitació

  • Koeman es quedaria sense el centrecampista neerlandès, que acaba contracte aquest 30 de juny, per reforçar la seva plantilla

Wijnaldum s’inclina pel Paris SG
2
Es llegeix en minuts

Encara no és oficial. Però el Paris SG s’ha entremès en la licitació per Georginio Wijnaldum, el centrecampista neerlandès, de 30 anys, un vell objectiu que intentava reclutar Ronald Koeman per al Barça. Volia aprofitar el tècnic blaugrana que el jugador acaba contracte aquest 30 de juny amb el Liverpool per retrobar-se amb ell al Camp Nou.

Però el Paris SG li ha fet una millor oferta econòmica, segons ha anunciat Sky Italia. Una oferta a la qual no pot arribar el Barça, malgrat que els representants de Wijnaldum van ser la passada setmana a les oficines del Camp Nou per tancar els termes finals de l’acord.

La intenció del jugador és resoldre el seu futur abans que arrenqui l’Eurocopa amb la selecció que dirigeix Frank de Boer. «És hora de canviar de marxa», és l’enigmàtic últim missatge que ha difós Wijnaldum en el seu compte de Twitter. El Barça, tret que hi hagi un canvi radical de plans, no pot seguir la marxa econòmica que li ofereix el Paris SG.

Un pacte, no obstant, que no va ser firmat, per la qual cosa l’equip francès, a través de la insistència de Mauricio Pochettino, el seu entrenador, ha anat trencant aquest vincle de Wijnaldum amb el Barça. La directiva de Laporta no pot, ni tampoc vol, entrar en una licitació per aquest centrecampista, que rebria, segons aquestes mateixes informacions, el doble de salari a París que a Barcelona.

Firmaria fins al 2024

Notícies relacionades

A més, és clar, d’una substancial prima de fitxatge per arribar lliure, un premi que tampoc està en condicions d’assumir el club blaugrana. Després de renunciar a estendre el seu contracte amb el Liverpool, com pretenia Jürgen Klopp, l’entrenador de l’equip anglès, la ruta de Wijnaldum el portava a Barcelona per reunir-se, de nou, amb Koeman, el seu antic seleccionador neerlandès.

Però va aparèixer el Paris SG. Amb més diners i amb més recursos per seduir el centrecampista, oferint-li un contracte més desitjable, sobretot en termes econòmics ja que la durada de contracte era idèntica al Barça, que el firmava per tres anys. O sigui, fins al 2024, la mateixa proposta que li planteja el PSG.