«QUIN PERSONATGE», LI VA DIR AL 4t ÀRBITRE

El Comitè de Competició sanciona Koeman amb dos partits

  • El tècnic no podrà estar assegut a la banqueta de Mestalla davant el València ni al Camp Nou contra l’Atlètic

  • Alfred Schreuder, el segon entrenador, serà l’encarregat de dirigir el Barça en el tram decisiu de la Lliga

El Comitè de Competició sanciona Koeman amb dos partits
1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

El Barça no tindrà Ronald Koeman en les dues pròximes jornades de Lliga. Dos partits decisius per saber si l’equip té opcions de conquistar el títol: diumenge a Mestalla davant el València i el dissabte 8 de maig al Camp Nou davant l’Atlètic. El Comitè de Competició ha sancionat el tècnic blaugrana per dos partits al detectar «actituds de menyspreu o desconsideració cap als àrbitres, directius o autoritats esportives», que li van costar la targeta vermella en el Barça-Granada.

Notícies relacionades

Koeman va negar haver insultat el quart àrbitre, cosa que va provocar la intervenció immediata de González Fuertes, el col·legiat asturià. «És el quart àrbitre que em falta al respecte», va arribar a dir en to irat el tècnic del Barça. A l’acta del partit es recull la frase «quin personatge», dirigida al quart àrbitre, com el principal motiu de l’expulsió, que va fer Koeman pujar a la llotja per dirigir des d’allà el seu equip en els minuts finals.

A l’aplicar-li l’article 117 del reglament disciplinari, i pendent ara de les al·legacions que pugui presentar el Barça, Koeman ja sap que no serà a la banqueta de Mestalla. Ni tampoc a la del Camp Nou. Li tocarà, per tant, a Alfred Schreuder, el seu ajudant, dirigir l’equip a peu de camp.