‘FINAL EIGHT’

El Barça, a semifinals de la Champions de futbol sala

  • S’enfrontaran al Kairat Almaty kazakh després de guanyar el Dobovec eslovè amb gols de Ferrao i Aicardo (2-0)

El Barça, a semifinals de la Champions de futbol sala
1
Es llegeix en minuts

El Barça ja està a semifinals de la Champions de futbol sala. Després de tombar aquest dimecres el Dobovec eslovè 2-0 a la ‘Final Eight’ que es disputa a Zadar (Crocia), els vigents campions s’enfrontaran ara al Kairat Almaty. L’equip kazakh no podrà comptar amb una de les seves estrelles, el porter Leo Higuita, expulsat al partit contra el Benfica (6-2).

«Higuita és un dels millors porters del món sota els pals i sobre la pista té una qualitat increïble. Ens va bé, però el Kairat és un equipàs», ha explicat Ferrao, que ha obert el marcador amb un golàs de boleia. «M’ha sortit perfecte. Molt content pel gol, però sobretot per la importància de començar guanyant. L’actitud en tots els aspectes demostra a què hem vingut. Estem d’enhorabona pel partit tan complet».

Els homes d’Andreu Plaza han posat la directa a les semifinals amb dos gols de Ferrao i Aicardo. A partir d’aquí n’han tingut prou amb mantenir blindat el marc de Dídac per poder certificar el seu passi.

El Movistar Inter, botxí blaugrana a la Supercopa fa dues setmanes, vol acompanyar el Barça a semifinals. Per a això haurà de guanyar aquest dijous l’Ugra Yugorsk rus. El KPRF, equip del Partit Comunista rus, i el Sporting Lisboa pugnaran per l’últim bitllet de la ‘Final Eight’.

Barça: Dídac, Aicardo, Dyego, Ferrao i Marcenio –cinc inicial–; també van jugar Matheus, André Coelho, Daniel, Adolfo, Joselito i Ximbinha. 

Gols: 1-0, min 9: Ferrao. 2-0, min 12: Aicardo. 

Notícies relacionades

Dobovec: Puskas, Mordej, Turk, Peric i Matosevic –cinc inicial–; també van jugar Ceh, Novak i Duscak. 

Àrbitres: Ondrej Cerny (República Txeca) i Gabor Kovacs (Hongria), que van amonestar el jugador del Dobovec Duscak. 

Temes:

Futbol sala