EL BARÇA 20-21

La primera foto de Laporta amb la plantilla

La primera foto de Laporta amb la plantilla
1
Es llegeix en minuts

Gairebé un mes després de prendre possessió com a president del Barça, Joan Laporta ha acudit a la ciutat esportiva per fer la fotografia oficial amb la plantilla de la temporada 2020-21. Una foto on apareixen 25 jugadors, inclòs Matheus Fernándes, el brasiler que no ha jugat ni un sol minut a la Lliga. Tot just va participar durant 17 minuts en el duel de la Champions a Ucraïna davant el Dinamo de Kíev.

En aquesta imatge, la primera oficial de Laporta amb la plantilla, també hi figura Philippe Coutinho, malgrat que es troba al Brasil recuperant-se de la tercera operació que li ha fet al genoll esquerre després de la lesió que va patir el desembre passat davant l’Eibar.

La imatge de Coutinho ha sigut col·locada de forma artificial per completar els 25 jugadors que acompanyen el president, escortat per Ronald Koeman, a l’esquerra, i Henrik Larsson, l’ajudant del tècnic. Alfred Schreuder, el segon entrenador, també hi apareix.

Notícies relacionades

Figura en aquesta imatge Óscar Mingueza, el jove central. Posseeix encara fitxa del Barça B, però la seva continuïtat al primer equip l’ha fet tenir un espai entre els 25 elegits. I com a tercer porter hi ha Iñaki Peña, el porter del filial blaugrana. A la imatge no hi és, no obstant, Ilaix Moriba,

A punt d’acabar la temporada, quedant nou partits (la final de Copa de dissabte amb l’Athletic i les vuit jornades de Lliga), s’ha realitzat la foto oficial de la temporada. Laporta ha acudit a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí acompanyat per Rafael Yuste, el vicepresident esportiu; Enric Masip, adjunt al president en matèria esportiva, i Mateu Alemany, el director de futbol del club.