«VEU QUE VA A MÉS», DIU EL TÈCNIC

Koeman: «No crec que Messi tingui dubtes sobre el futur de l’equip»

  • El tècnic considera que el capità té motius per continuar la temporada vinent

  • «Veu des de fa temps que l’equip va a més, però la decisió és seva», afirma l’entrenador

Koeman: «No crec que Messi tingui dubtes sobre el futur de l’equip»
1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Hi ha penals que Leo Messi no oblida mai. Si són en la Champions, encara menys. Ja li va passar una cosa semblant al Barça de Guardiola quan va fallar una pena màxima al Camp Nou durant la semifinal amb el Chelsea en la Champions 2011-12. La va estavellar al travesser. Al mateix lloc va acabar marxant la pilota al Parc dels Prínceps amb el Barça de Koeman.

Messi va xutar amb fúria, canviant la seva manera de llançar els penals i Keylor Navas va repel·lir la pilota, que va ser escopida també pel travesser. El capità blaugrana va quedar frustrat, gairebé una dècada més tard. De nou, allunyat de la Champions. Com li va passar amb el Chelsea, en què li va quedar clavada «una espineta» que mai s’ha pogut treure.

Notícies relacionades

Però això, segons sosté Koeman, no ha d’influir en el seu futur. Laporta, el nou president, i Ronald Koeman, el tècnic que va fitxar Bartomeu, queden a l’espera que Messi digui alguna cosa. «El Leo veu des de fa temps que l’equip va a més», va dir l’entrenador blaugrana.

Koeman es referia que Messi veu que hi ha «joves amb qualitat i futur...», així que pot ser un factor perquè s’inclini a quedar-se al Camp Nou. «No crec que tingui dubtes del futur d’aquest equip. Ara és el Leo qui ha de decidir, però no crec que aquest sigui un argument per no quedar-se», va dir Koeman.