LES ELECCIONS DEL BARÇA

El soci Leo Messi vota a les eleccions del Barça

  • El capità va anar al Camp Nou acompanyat de Thiago, el seu fill gran

  • Busquets, Sergi Roberto, Jordi Alba i Riqui Puig també han votat

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Thiago, el seu fill gran, portava la papereta a la mà dreta. I Leo Messi va esperar, mentrestant, pacient a la distància de seguretat necessària per exercir diumenge al matí el seu vot com a soci del Barça. Una de les decisions que ha guardat més en secret el capità blaugrana, convertit en un dels eixos bàsics de la llarga campanya electoral.

Messi va anar al Camp Nou amb el Thiago per exercir el seu dret al vot, igual com ho van fer altres companys seus, com Sergio Busquets, un dels quatre capitans de la plantilla blaugrana. També han votat Riqui Puig, un dels joves talents del planter del Barça, Jordi Alba i Sergi Roberto, un altre capità.

Notícies relacionades

Laporta va indicar durant la campanya que si ell guanya hi haurà moltes més opcions que Messi, que acaba contracte el 30 de juny, pugui renovar i allargar la seva carrera d’èxit al Camp Nou. Però tant Font com Freixa afirmen que ells poden convèncer l’astre argentí perquè segueixi al Barça.

Després de guanyar l’Osasuna a Pamplona (0-2) i encadenar 31 punts dels 33 últims possibles, Messi va arribar a l’estadi entre els crits d’alguns aficionats que l’aclamaven. A l’equip, que demà coneixerà el nou president, li toca ara preparar el duel de tornada de la Champions contra el París SG de dimecres que ve intentant la utopia d’una de remuntada després del cruel 1-4 encaixat al Camp Nou.