LES ELECCIONS BLAUGRANA

Laporta trosseja la lona per a finalitats solidàries

Els aficionats podran obtenir un tros de la pancarta ‘Ganes de tornar a veure-us’ 

Els beneficis econòmics es destinaran a un projecte benèfic de la Fundació del Barça

L’aportació és voluntària i s’ha d’encarregar a través de la web

Laporta trosseja la lona per a finalitats solidàries
1
Es llegeix en minuts

La cèlebre pancarta amb la llegenda ‘Ganes de tornar a veure-us’ que va instal·lar Joan Laporta a Madrid tindrà una finalitat benèfica. La lona serà trossejada i tots els beneficis s’entregaran a la Fundació del Barça perquè els inverteixi en un dels projectes solidaris que dirigeix.

Notícies relacionades

Laporta transformarà l’impacte publicitari que va obtenir en guanys econòmics per a les persones més desfavorides. La lona es va instal·lar el 15 de desembre passat en un edifici en ple centre de Madrid, a menys de cent metres de l’estadi Santiago Bernabéu, i es va retirar el 14 de gener.

El procediment per obtenir un tros de la lona, que tindrà unes dimensions de 29,7x12,15 cm, es redueix a encarregar-la a través de la web del candidat, https://joanlaporta.cat, i fer el pagament mitjançant la targeta bancària. També es podrà fer la reserva a la seu electoral del candidat. L’aportació és voluntària. L’equip de campanya ha obert un compte corrent específic per a aquesta acció. La recollida del fragment de la lona es podrà efectuar en qualsevol de les 50 seus que té Laporta repartides a Catalunya més les establertes a Andorra, Mallorca, Menorca, les quatre del País Valencià, Perpinyà (França) i Madrid, el lloc on va començar tot.