Koeman: «Fins ara no he vist equips millors que el Barcelona»

El tècnic expressa la seva «il·lusió» per la Champions després de comprovar l’evolució de l’equip

Piqué s’entrena amb l’equip i podria entrar en la llista en vista de la baixa d’Araujo, que no s’ha recuperat

Koeman: «Fins ara no he vist equips millors que el Barcelona»
2
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Ronald Koeman espera amb «moltíssima il·lusió» el partit contra el Paris Saint Germain. I també amb optimisme. Els sentiments positius han anat creixent amb el pas de les setmanes, després que l’aparellament del sorteig arribés en una fase desoladora de resultats, amb la cirereta del 0-3 contra la Juventus que obligava el Barça a jugar el partit de tornada a casa. Però de la tranquil·litat a l’eufòria hi ha un abisme. A l’entrenador el continua preocupant l’entitat del PSG, que exigirà una eliminatòria «duríssima», però no el veu un equip superior al Barça.

«Fins ara no he vist equips millors que el Barcelona», afirma Koeman. Fins i tot els que el van derrotar, al seu parer, tampoc es van mostrar superiors. El tècnic holandès va sustentar la seva opinió en què en tots els partits perduts, el Barça va disposar d’oportunitats més clares de gol que els seus rivals, «inclòs el partit contra el Madrid a casa i l’Atlètic fora».

«L’únic que no ha sigut nostre ha sigut el resultat, però són coses que passen en els partits», deia, rebutjant l’opinió que el PSG sotmeti el Barça a un nou examen de fiabilitat. Koeman ja dona la qualitat del seu equip per demostrada. El resum és que el Barça és un conjunt d’alt nivell que pot vèncer qualsevol, però no permet aventurar que sigui campió de la Champions. En tot cas, ho haurà de demostrar passant eliminatòries i apartant tots els obstacles del camí.

Una última alegria, a més de comprovar la progressió de l’equip l’ha tingut amb la recuperació de Gerard Piqué, que els últims dies ja ha entrenat amb l’equip. Els quatre mesos (o més) que es van pronosticar de baixa s’han reduït a tres i mig. Però és un temps molt llarg d’inactivitat, sense competir, i aquí arrelen els dubtes del tècnic per incloure’l a la llista.

Empat en baixes

Notícies relacionades

A favor de Piqué juga que Ronald Araujo no ha treballat amb el grup, amb la qual cosa no s’ha recuperat de l’esquinç al turmell esquerre que va patir al camp del Betis fa nou dies. En contra, no obstant, hi ha la presència de Kylian Mbappé, la millor virtut del qual, o una d’elles, és la seva velocitat. No hi haurà un marcatge especial per a ell. Sí que hi haurà una atenció especial perquè l’equip jugui «organitzat» en atac per estar-ho també en defensa quan es perdi la pilota.

Continuaran faltant altres titulars com Ansu Fati, Philippe Coutinho i Sergi Roberto, cosa que equilibra la balança amb el PSG. Davant no hi haurà Neymar ni Ángel Di María, i això alleuja el panorama. Falta per veure qui estarà recuperat per a la tornada d’aquí a tres setmanes. En l’anada, aquest dimarts, la prioritat és no encaixar cap gol.