LES ELECCIONS DEL BARÇA

Font ha gestionat el fitxatge d’Eric Garcia per 3 milions

El candidat assegura que el defensa no cobraria d’aquí al final de temporada per poder venir al Barça

Font ha gestionat el fitxatge d’Eric Garcia per 3 milions
1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Víctor Font demana a la Junta Gestora del Barça –«podria utilitzar el verb exigir, però només som candidats», va dir– que activi el fitxatge d’Eric Garcia de manera immediata abans de diumenge. L’aspirant a la presidència del Barça assegura que ha fet gestions amb el Manchester City per obtenir de manera molt avantatjosa el defensa al mercat d’hivern.

Tan avantatjosa que la incorporació del central català de 20 anys només costaria 3 milions d’euros més variables, i que el Manchester City, a més d’haver rebaixat les seves pretensions (de 5 milions fixos més 5 en variables), estaria disposat a no cobrar fins després del 30 de juny. Eric García, a més, estaria disposat a no cobrar el seu salari d’aquí a final de temporada per ajudar l’operació.

Notícies relacionades

L’impacte en els comptes del Barça, segons Font, seria només de 230.000 euros, quantitat que correspon a l’amortització del seu fitxatges. «Si els socis volen el fitxatge, si Koeman ho demana, si la nostra estructura esportiva pensa en la seva incorporació i les condicions econòmiques ho permeten, ¿per què no ho podem fer? Sisplau, fem-ho», afirmava el líder de Sí al Futur.

Font ha emmarcat l’operació dins del «pla de xoc» dels primers cent dies preparat per abordar la direcció del Barça. «És una operació com si ja estiguéssim governant; si haguéssim sigut elegits, s’estaria fent», ha afirmat Font en un acte d’aquest dimecres. L’empresari qualifica el fitxatge d’Eric García com a «estratègic» per al futur esportiu del Barça «fins i tot per superar la ronda de vuitens davant el París Saint-Germain», i creu que no hi ha millor fórmula per motivar Koeman i aportar il·lusió.>