Eleccions al Barça

Font promet pagar els abonaments si guanya i no ve Xavi

  • L’ex-‘6’ del Barça fa uns dies mostrava felicitat per seguir a Qatar fins al 2022
Font promet pagar els abonaments si guanya i no ve Xavi
1
Es llegeix en minuts

El precandidat a la presidència del FC Barcelona Víctor Font va passar aquest dilluns pels micròfons de La Sotana per donar a conèixer el seu punt de vista sobre les eleccions al club blaugrana, sobretot després de passar una setmana en què Laporta sembla haver-li guanyat terreny en aquesta carrera.

Des que va començar a sonar el nom de Font com a candidat a la presidència, aquest ha jugat amb un as al descobert: la carta de Xavi Hernández com a nou entrenador del Barça si ell guanya les eleccions. Sobre aquest tema li van preguntar ahir a la nit i el de Granollers va reiterar aquest compromís, és més, n’està tan segur que va fer una promesa si això no es complís. «Si guanyo i no ve Xavi, em comprometo a pagar els abonaments de tots els socis de la meva butxaca», va dir.

Xavi no es decanta

Tot i que les intencions del que va ser el ‘6’ del Barcelona potser han canviat. «Vull aprofitar al màxim l’oportunitat d’exercir un petit paper en l’emocionant viatge de Qatar cap al 2022», deia en una carta fa uns dies qui ara entrena de l’Al Sadd.

Notícies relacionades

I en una entrevista a EL PERIÓDICO publicada dissabte, Xavi eludia mullar-se clarament per Font o Laporta. Tinc amistat amb tots dos i els desitjo el millor a tots dos, els estimo molt a tots dos. Amb Font he tingut molta relació en els últims cinc anys, en els quals hem parlat del futur del Barça i de les seves necessitats en àmbit esportiu. I amb Laporta, que no he sabut que es presentava fins fa poc, tenim molta sintonia. Ha sigut el millor president que he tingut en el Barça»

Font segueix convençut en poder convèncer Messi perquè es quedi i aquesta està sent una de les seves cartes davant el votant culer. Fa unes setmana, a ‘El Partidazo’ de Cope, va deixar clar que per a ell Xavi té un paper clau en la continuïtat de l’argentí. «El millor per convèncer Messi és Xavi. El coneix perfectament bé. Leo confia en les capacitats de Xavi, em consta. Tindrà un lloc molt important en aquest procés. Messi és insubstituïble», va declarar Font.

Temes:

Víctor Font