643 GOLS, RÈCORD COMPARTIT

Messi: «Moltes gràcies Pelé pel teu missatge tan carinyós»

  • «Va ser maco veure’l pel que signifiquen aquestes paraules venint d’algú tan gran com vas ser tu», ha escrit el capità blaugrana
Messi: «Moltes gràcies Pelé pel teu missatge tan carinyós»
1
Es llegeix en minuts

Quan passi el temps es comprovarà la dimensió del que va passar al Camp Nou dissabte passat. El Barça va empatar un partit contra el València (2-2), que tenia perdut i després va remuntar. Però el gol de Messi, el 643 que marcava amb la samarreta blaugrana, quedarà per sempre en el record perquè li permetia igualar Pelé, que havia aconseguit 643 gols amb la samarra del Santos brasiler.

«Moltes gràcies Pelé pel teu missatge tan carinyós», ha escrit el capità del Barcelona en el seu compte d’Instagram, utilitzant el mateix canal pel qual ‘O Rei’ el va felicitar després d’igualar un registre tan descomunal.

Notícies relacionades

«La veritat que va ser maco veure-ho pel que signifiquen aquestes paraules venint d’algú tan gran com vas ser tu. T’envio una gran abraçada!!», ha conclòs Messi el seu missatge d’agraïment cap a Pelé.

En aquest sentit, ‘O Rei’ havia volgut recordar que «no hi ha res millor que un lloc on la gent se senti a casa». Així li va passar a ell amb el Santos. Així li ocorre ara a Messi, pendent, això sí, de saber si abandonarà aquesta casa d’aquí a pocs mesos. «Felicitats pel seu històric rècord, Lionel. Històries com la nostra, d’amor al mateix club per tant temps, infeliçment seran cada vegada més rares en el futbol. Jo t’admiro molt», li va dir Pelé a Messi.

Temes:

Messi