MISSATGE DE L'AJUDANT DE SETIÉN

Sarabia: «Hem acceptat l'acord amb el Barça per acabar amb la degradació que patíem»

El cos tècnic que acompanyava Quique Setién es desvincula tres mesos després de ser acomiadats

«No era l'acord que ens corresponia», ha recordat l'ajudant del càntabre, dolgut amb la postura del club

marcosl53868849 barcelona   23 06 2020   deportes    setien y sarabia   dura201127175919

marcosl53868849 barcelona 23 06 2020 deportes setien y sarabia dura201127175919 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts

Tot just perdre a Lisboa contra el Bayern (2-8) el mes d’agost, Josep Maria Bartomeu, llavors president del Barça, va prendre la decisió de prescindir de Quique Setién i del cos tècnic que l’acompanyava, integrat per Eder Sarabia, segon entrenador; Fran Soto, preparador físic, i Jon Pasqua, tècnic de porters.

Fins avui tots tres seguien vinculats al Barça, submergits en profundes diferències econòmiques, primer amb la junta de Bartomeu i després amb la Comissió Gestora per desvincular-se legalment del club. 

Notícies relacionades

«Per fi avui, Fran, Jon i jo hem pogut resoldre la relació contractual que, incomprensiblement, encara ens vinculava amb el FC Barcelona», ha escrit Sarabia, l’ajudant de Setién, al seu compte de Twitter, confirmant el pacte final amb el club després de mesos de dures negociacions.

«No era l’acord que ens corresponia, però és el que hem acceptat per acabar amb la degradació que patíem i pensant en el futur», ha remarcat l’home de màxima confiança de Setién, que no apareix, de moment, en aquest acord del seu cos tècnic.