LA CURSA ELECTORAL BLAUGRANA

Toni Nadal fitxa per la candidatura de Víctor Font

En un article recent a EL PERIÓDICO lamentava que «el desordre en l'àmbit institucional s'ha traslladat repetidament al terreny de joc»

rpaniagua55279948 files  in this file photo taken on august 29  2017 toni nada201012194216

rpaniagua55279948 files in this file photo taken on august 29 2017 toni nada201012194216 / RICHARD HEATHCOTE

1
Es llegeix en minuts

Tot i que encara no s’hagin convocat les eleccions, la cursa electoral al Barça ja ha començat i les precandidatures comencen a fer els seus moviments i a ensenyar algunes cartes. Víctor Font n’ha mostrat una de les que portarà al seu equip: Toni Nadal.

Germà de l’excentral del ‘dream team’, Miquel Àngel Nadal, va ser el tècnic del seu nebot fins al 2017. Fa un mes i mig, en un article a EL PERIÓDICO, lamentava que «des de fa anys s’ha anat permetent el desenvolupament d’un desordre en l’àmbit institucional que s’ha traslladat repetidament al terreny de joc» i reclamava que «una mà ferma i capaç» agafés les regnes del Barça.

Recolzament de Nadal

La decisió de Toni Nadal va ser destacada pel seu nebot des de París, on aquest dissabte jugarà les semifinals de l’últim Masters 1.000 de la temporada. «Cada un tria els seus camins. Per a ell serà una bona oportunitat, li desitjo el millor, és tiet meu i una persona molt pròxima a mi, per tot l’apreci que li tinc desitjo que li vagi de la millor manera possible», va dir el número 2 mundial a París.

Notícies relacionades

La família Nadal, a excepció de Toni Nadal, sempre ha sigut seguidora del Reial Madrid, tot i que en l’època que Miquel Àngel Nadal va jugar al Barcelona tots el van recolzar. «La meva família sempre va ser del Madrid; quan el meu tiet [Miquel Àngel] se’n va anar al Barcelona, com és normal el vam recolzar i ens vam fer del Barça; després alguns vam tornar als nostres orígens, i altres no», va afirmar Rafael Nadal en el programa ‘Mi casa es la tuya’ de Bertín Osborne, emès divendres des de l’acadèmia del tennista a Manacor.

Font va anunciar que Toni Nadal seria al capdavant d’una àrea transversal per traslladar els valors i la forma de fer pròpies del Barcelona. L’exentrenador del tennista espanyol va assegurar que ha acceptat el repte amb molta il·lusió i va destacar la necessitat de crear un projecte guanyador entorn de l’argentí Lionel Messi. «Seria un gran error desvincular-se’n. S’ha de crear un equip que li permeti guanyar una altra Pilota d’Or i una altra Champions».

Temes:

Víctor Font