la ressaca del clàssic

El polèmic àudio del clàssic que indigna el Barça: «És falta de Ramos»

Bartomeu assegura que el club analitzarà una conversa en la qual el linier comunica a Martínez Munuera la infracció del capità del Madrid

marcosl55569058 barcelona   24 10 2020  deportes              mart nez munue201024211040

marcosl55569058 barcelona 24 10 2020 deportes mart nez munue201024211040 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El polèmic penal de Lenglet a Sergio Ramos ha causat una enorme indignació en el Barça. El Madrid es va emportar el clàssic gràcies a aquesta decisió arbitral i l’enuig a l’entitat blaugrana ha augmentat després que es conegués la conversa que van mantenir el linier i l’àrbitre Martínez Munuera. 

Segons va avançar la Cadena SER, l’assistent va dir al col·legiat que hi va haver falta del capità blanc, cosa que ha indignat encara més el Barça, que demanarà aquests àudios per aclarir tots els dubtes del que va passar.  «És falta de Ramos, és falta de Ramos», diu el linier, que va més enllà: «Ramos agafa primer la samarreta». Martínez Munuera va acabar xiulant penal després de consultar el VAR. 

 

Defensar els interessos 

«M’han informat d’uns àudios d’unes converses amb el linier del clàssic. Defensarem els interessos del Barcelona i ho mirarem a partir d’avui i demà. En el VAR vam tenir una altra comprovació del criteri que portem temps sol·licitant i fem una crida per a una reflexió conjunta dels equips professionals. Com diu Koeman, en uns partits no pot ser una d’una manera i en altres d’una altra. El penal de l’altre dia, que per a uns va ser-ho i per d’altres no, va canviar el signe del partit», va comentar Bartomeu. 

«Analitzarem aquestes converses per defensar els interessos del Barcelona», diu Bartomeu

Notícies relacionades

El president blaugrana va avançar que el club esbrinarà el contingut exacte d’aquesta xerrada. «Les converses entre assistents i àrbitre són constants, és la seva feina. En la jugada del penal del clàssic, l’àrbitre va decidir pel que li van dir a la sala del VAR, res a dir en això. Però ho analitzarem per si podem fer alguna cosa per defensar els interessos del Barcelona. La nostra insistència estarà en els criteris, volem un VAR el més just possible», va concloure el dirigent.