EL CLÀSSIC

Barcelona - Reial Madrid: horari i on veure el clàssic per la TV

Serà el primer duel de la història entre blaugranes i blancs que es disputi a porta tancada

marcosl52675456 barcelona s argentine forward lionel messi  l  celebrates wi201023075842

marcosl52675456 barcelona s argentine forward lionel messi l celebrates wi201023075842 / LLUIS GENE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

No hem arribat encara a l’equador de la primera volta i ja tenim el primer clàssic de la temporada. El FC Barcelona i el Reial Madrid mesuren les seves forces dissabte que ve en el partit corresponent a la setena jornada de LaLiga

Serà el primer Barça-Madrid de la història que es jugui sense públic, una cosa que potser agraeixin els de Zidane, per jugar al Camp Nou i perquè arriben havent encaixat dues derrotes en els últims dos partits, l’última, en la Champions (2-3) davant un Xakhtar molt minvat per positius de Covid i amb fins a vuit baixes.

L’últim fiasco va arribar amb l’absència del capità blanc, Sergio Ramos, que es troba treballant per estar disponible per a dissabte. Els qui no estaran ni a la banqueta madridista seran HazardOdriozoloaCarvajalOdegaard Mariano.

Pel costat blaugrana, els de Koeman van recuperar sensacions dimarts a l’endossar-li còmodament al Ferencváros, també a la Champions, un 5-1 després de la derrota sense massa lucidesa del cap de setmana passat davant el Getafe (1-0). Per la seva banda, el Barça comptarà amb les baixes confirmades de Ter StegenUmtiti i Jordi Alba.

Serà la vegada número 245 que tots dos es vegin les cares en lliga i el balanç està equilibrat entre tots dos amb 96 victòries per a cada un i 52 empats.

Quan es juga el FC Barcelona - Reial Madrid

Notícies relacionades

El partit corresponent a la setena jornada de LaLiga es disputa dissabte 24 d’octubre, a les 16.00 hora peninsular espanyola.

On veure el partit per la TV

El partit es jugarà a porta tancada al Camp Nou i el retransmet Movistar LaLiga (dial 46 de Movistar), Movistar LaLiga 1 (dial 47 - sense públic virtual) i Orange TV (canal 110 i 111 en UHD).