LA SITUACIÓ BLAUGRANA

Gaspart: «Bartomeu no es mereix que el fem fora»

L'expresident del Barça dubta que la moció de censura prosperi a les urnes

rpaniagua46148127 barcelona 05 12 2018 sepelio por josep lluis nu ez en la ima200921142133

rpaniagua46148127 barcelona 05 12 2018 sepelio por josep lluis nu ez en la ima200921142133 / ALBERT BERTRAN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’expresident del Barça Joan Gaspart va sortir en defensa de Josep Maria Bartomeu, que passa uns moments complicats al capdavant del club blaugrana. En una entrevista a ‘El 10 del Barça’, l’exmandatari va donar un cop de mà a l’actual president. «No es mereix que el fem fora, que li diguem ves-te’n», va assegurar Gaspart.

 «Jo opino personalment que el vot de censura no guanyarà, malgrat les moltes firmes que l’han recolzat. Però estic segur que els que no s’han pronunciat, d’una massa de 100.000 socis, si ho fan el dia de la votació, si finalment es fa, no donaran suport al vot de censura», va afegir l’expresident, que considera que Bartomeu continuarà comandant l’entitat catalana.

Referència a Messi

Notícies relacionades

Gaspart va continuar amb el seu discurs en un context encara marcat per la golejada soferta contra el Bayern. «I una vegada no s’aconsegueixi, jo llanço una pregunta a l’aire: ’¿per a què s’ha fet, què hem guanyat?’ Si comencem la Lliga, comencem bé, guanyant, els socis pensaran que les coses s’han fet bé. El 2-8 ens va fer mal, sí, però això no marca la història del Barça ni el millor jugador de la història. Tampoc la va marcar un 11-0 al Bernabéu, que no va fer que el president se n’anés...», va apuntar Gaspart.

L’exdirigent culer considera que el club està sempre per sobre de qualsevol partit o jugador, fins i tot si es tracta de Messi. «Un resultat no marca la nostra entitat, que és massa important perquè un marcador tan humiliant com un 2-8 ens digui el que hem de fer. I un jugador, per molt que sigui el millor del món, a qui tots estimem i admirem, no ens marca el que hem de fer. El club és massa important, és el club el que decidirà i els amos són 150.000 persones», va insistir.