AMOS DEL BRAÇALET

Messi segueix de primer capità juntament amb Busquets, Piqué i Sergi Roberto

L'arribada de Koeman no ha modificat la jerarquia de comandament entre la plantilla blaugrana, que manté l'estructura des del 2018

marcosl21876944 barcelona    17 03 2013    partido de liga  entre el fc barc200912132543

marcosl21876944 barcelona 17 03 2013 partido de liga entre el fc barc200912132543

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

Nou entrenador, vells capitans. La plantilla del Barça ha mantingut la mateixa jerarquia de comandament des que Andrés Iniesta, l’estiu del 2018, cedís el braçalet de capità a Leo Messi.  Ara, amb Ronald Koeman a la banqueta, l’argentí inicia la seva tercera temporada (és la dissetena en el club) com a primer capità, escortat per Sergio BusquetsGerard Piqué i Sergi Roberto.

Messi segueix al comandament. Qui sap si en el seu últim curs al Camp Nou després que intentés sortir, sense èxit, del Barça aquest estiu. S’ha quedat en contra de la seva voluntat, però no ha volgut renunciar a la seva condició de capità, i ha heretat la responsabilitat que van tenir al seu dia Puyol, Xavi i Iniesta. No hi ha lloc, de moment, per a Ter Stegen.

Notícies relacionades

Són, per tant, els quatre que ja assumien aquestes funcions des de l’últim canvi en l’escalafó, provocat per la marxa d’Iniesta al Vissel Kobe japonès, que havia succeït Xavi quan aquest es va dirigir a Qatar. Busquets, que inicia la seva tretzena temporada al Camp Nou, serà el segon capità, càrrec a què va ascendir des que el 2015 va ser tercer i el 2014, quart.

Piqué ara entra en la seva tercera campanya entre els quatre elegits per la plantilla per ostentar el braçalet encarant, igual que Busquets, la seva tretzena temporada al primer equip del Barça. Sergi Roberto, que va arribar al Camp Nou el 2013, és el quart capità per tercer any consecutiu i completa una llista formada exclusivament per jugadors nascuts a la Masia.