incorporació

Trincao: «Vull fer la meva història aquí»

L'extrem, el novè portuguès de la història del club, ha sigut presentat com a nou jugador del Barça

zentauroepp54648138 deportes trincao200826132333

zentauroepp54648138 deportes trincao200826132333

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

Messi se’n vol anar. I arriba Trincao, un jove, de 20 anys, ple de talent. Extrem esquerrà, amb capacitat per «jugar en totes les posicions d’atac», com ha revelat Ramon Planes, el nou secretari tècnic blaugrana. «És un plaer poder presentar-te, Trincao. És un jugador amb gran futur. El seguim des de fa mesos i també pot jugar al centre del camp», ha assegurat l’executiu del Barça.

És el novè portuguès que vestirà la samarreta blaugrana. I arriba en el pitjor moment. «És clar que vull que es quedi Messi, veurem el que passa», ha dit l’exdavanter de l’Sporting de Braga, on va marcar nou gols i va regalar 13 assistències en la temporada de la seva eclosió definitiva.

Notícies relacionades

«Estic encantat de venir al Barça. Aquí tot és molt gran. Encara no he parlat amb Koeman», ha revelat Trincao, expressant l’«orgull» que sent per estar en «un dels millors clubs del món».

Té com a referents Messi i Cristiano, tot i que també sap el que busca. «Vull construir la meva història aquí. Figo és molt bo, però soc aquí per fer el meu treball i ajudar l’equip. Tant de bo pugui ser millor que ell».