«NO ES CONTEMPLA LA SEVA SORTIDA»

El Barça insisteix que Messi «es quedi com a líder» del projecte de Koeman

Ramon Planes, el secretari tècnic blaugrana, ha explicat que «no es pot fer una disputa» entre l'estrella i el club

marcosl54580032 barcelona  19 08 2020    deportes     el nuevo director t cn200826131157

marcosl54580032 barcelona 19 08 2020 deportes el nuevo director t cn200826131157 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

«No contemplem cap sortida de Messi contractualment. Volem que es quedi». Ramon Planes, el nou secretari tècnic del FC Barcelona, que amb prou feines fa una setmana que està en el càrrec, ha sigut la primera veu oficial del club des que l’estrella blaugrana va enviar un burofax per comunicar el seu desig d’anar-se’n del Camp Nou.

260820 messi ep / periodico

«La nostra idea és construir un cicle guanyador al voltant del millor jugador del món i de la història», ha insistit l’executiu, convençut que Messi ha de ser el líder del projecte («tenim un full de ruta», ha dit Planes) que està dissenyant el FC Barcelona. 

No trencar el matrimoni

«S’ha de tenir un respecte enorme perquè és el millor jugador de la història. I crec que el futur és positiu, la setmana passada vam presentar Pedri i ara, Trincao», ha indicat Planes, que ha succeït en el càrrec Eric Abidal, que va presentar la dimissió la setmana passada després de l’acomiadament de Quique Setién, precisament per no ser convocat a una reunió amb Messi.

Planes, en la presentació de Koeman. / JORDI COTRINA

«No podem fer d’això una disputa entre Leo i el Barça. Cap dels dos s’ho mereix» (Planes)

Notícies relacionades

«Leo ha donat molt al Barça. Moltíssim. La gent veu un gran matrimoni entre el Barça i Leo, que ha donat moltes alegries a l’afició. Tots hem de lluitar perquè això segueixi endavant», ha indicat Planes, en el que era el primer missatge oficial del club després de la «perplexitat» que va causar l’anunci del capità blaugrana.

«No hi ha cap divisió en la directiva i qui entengui de futbol vol tenir Leo al seu equip» (Planes)

«No podem fer d’això una disputa entre Leo i el Barça. Cap dels dos s’ho mereix. Ni Leo, ni el Barça. Continuem fent un treball intern per construir un Barça guanyador», ha precisat l’executiu, indicant que «no hi ha cap divisió en la directiva i qui entengui de futbol vol tenir Leo al seu equip».