TREBALL A LA CIUTAT ESPORTIVA

Busquets i Ansu Fati avancen voluntàriament el seu retorn als entrenaments

Els dos jugadors han retallat les seves vacances, perquè Koeman havia organitzat l'inici per al dilluns 31

image-1

image-1

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

No estava previst. Ni havien de fer-ho. Però Sergio Busquets, un dels quatre capitans de la plantilla, i Ansu Fati, el talent jove que va descobrir Valverde fa justament un any, s’han presentat aquest matí a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí. Tots dos han treballat juntament amb Carles Aleñá, que ja es va incorporar el 12 d’agost a l’activitat.

Notícies relacionades

Busquets, després d’haver-se reunit amb Ronald Koeman, dimarts passat, ha trepitjat la gespa, de manera que, com ha dit el club, ha escurçat «voluntàriament» les seves vacances. En la mateixa situació es troba Ansu Fati, a qui el club confia col·locar, quan firmi el seu primer contracte de professional, una clàusula de 400 milions d’euros. 

Competència amb De Jong i Pjanic

El tècnic holandès va comentar al centrecampista que el seu rol en l’equip canviarà aquesta temporada, perquè pretén donar més vol a De Jong, una aposta estratègica del club (va costar 75 milions d’euros fa un any), i per l’arribada de Pjanic després de l’intercanvi amb la Juventus. Se’n va anar Arthur al Torí, arribarà el bosnià al Camp Nou, tot i que es retarda la seva aparició perquè va donar positiu en coronavirus.