UN ALTRE PROBLEMA PER A KOEMAN

Pjanic, positiu per coronavirus

El Barça comunica que el nou fitxatge no es presentarà fins a d'aquí a 15 dies a la ciutat esportiva

El centrecampista bosnià «es troba bé de salut», però està «aïllat al seu domicili»

jdomenech53901182 soccer football   serie a   juventus v lecce   allianz stadi200629164836

jdomenech53901182 soccer football serie a juventus v lecce allianz stadi200629164836 / MASSIMO PINCA

2
Es llegeix en minuts
Marcos López

Una altra mala notícia per a Ronald Koeman, abans fins i tot d'obrir la porta de la ciutat esportiva de Sant Joan Despí. No tindrà Miralem Pjanic, el jugador que ha fitxat el club blaugrana després d'un intercanvi amb Arthur, que se n'ha anat a la Juventus. El Barça ha informat que el centrecampista bosnià «ha donat positiu en la prova PCR a què va ser sotmès dissabte passat 22 d'agost després de tenir algunes molèsties».

Poc després, el jugador ha volgut tranquil·litzar amb un missatge a les seves xarxes socials: «Estic bé i per sort soc asimptomàtic. El que ens ensenyen aquests dies és que no podem donar res per descomptat. Estiguem tranquils i respectem les regles», ha indicat Pjanic.

El tercer després de Todibo i Umtiti

Es el tercer futbolista del Barça que dona positiu. El primer va ser Todibo, que ho va anunciar a les seves xarxes sociales després que el club es limités a informar que era un jugador que no havia estat en contacte amb el grup que es va desplaçar a Lisboa per participar en la fase final de la Champions. Umtiti va ser l'altre jugador de la plantilla que també va donar positiu per Covid-19.

Vull tranquil·litzar tots els que es preocupen per mi, estic bé i per sort soc asimptomàtic. El que ens ensenyen aquests dies és que no podem donar res per descomptat. Estiguem tranquils i respectem les regles Ens veiem aviat ❤️ pic.twitter.com/mZcGfjdTk1— Miralem Pjanic (@Miralem_Pjanic) August 23, 2020

Notícies relacionades

Pjanic, segons ha indicat el club blaugrana, en un breu comunicat mèdic «es troba bé de salut i està aïllat al seu domicili». Però no podrà començar el pròxim cap de setmana els entrenaments amb Koeman, que havia citat la plantilla diumenge 30 per passar, precisament, la prova de PCR i el dilluns 31 començar la feina a la gespa de la ciutat esportiva.

❗ ÚLTIMA HORAPjanic, positiu per Covid-19https://t.co/WnHYNvhsC7— FC Barcelona (@FCBarcelona_es) August 23, 2020

Al donar positiu, el Barcelona ha indicat que Pjanic «no viatjarà a Barcelona fins a d'aquí a 15 dies per incorporar-se a la disciplina blaugrana», per la qual cosa s'haurà de mantenir en quarantena. Ja ha perdut per lesió Ter Stegen, que estarà dos mesos i mig de baixa després de ser intervingut del seu genoll dret, i ara el tècnic blaugrana es queda sense el centrecampista bosni.

Temes:

Juventus